KALLSÅDD OCH HÖSTPLANER…

Under en lång tid har jag funderat över min plattform och mina kanaler. Eller ja, de tankarna har väl kommit och gått sedan jag började växa i sociala medier. Det gissar jag att de gör för oss alla.

Vem är jag? Vem vill jag vara? Vad vill jag förmedla?

En person jag mötte på ett event utbrast “men åh, det är ju du med kaffet och Läkarmssionen” Absolut! jag vill gärna förknippas med både kaffe och engagemanget för Läkarmissionen. Men sen då?

Det är så otroligt lätt att dras med och göra “som alla andra”. Vad verkar funka i andras kanaler, “jamen då gör jag likadant”.

Jag tänker mig lite som bilden av två helt olika blomsterbuketter, som ovan. I en värld där mycket är just vitt, färglöst, tillrättalagt. Vill man inte vara den färgglada mixen istället? En som sticker ut och förmedlar en annan syn på saker. Är det inte lite trist när det vi gillar och för fram är precis samma, som “alla andra” gillar och förmedlar. Hur många dahliaodlingar vill vi ha i vårt flöde liksom?

Skämt åsido. Jag tänker mycket kring hur jag kan förmedla mina hjärtefrågor och syn på livet. Hur skall jag expandera och ta plats i bruset….?

I höst, med start den 1 oktober, kommer jag ta ett nytt spännande steg med min business. Jag hoppas så att du hänger kvar! Eller snarare; hänger med!

Hur ser det ut för dig?