LOVE AND HOPE SECONDHAND

Den här veckan dricker jag 11-kaffe med dessa två stjärnor, Sara Öqvist tv och Tina Carlmatz th. De driver tillsammans secondhand-butiken Love and Hope Secondhand som är ett helt fantastisk arbets-integrerande, socialt företag. Mer om det och deras verksamhet får du veta när du lyssnar på 11-KAFFE MED FRU VINTAGE.

Vårt äldsta barnbarn Lille A har precis knäckt koden till läsningen och mormor`n är väldigt nöjd. Härom veckan var vi på bibblan och lånade böcker och han blev så sugen att fylla i de få bilder som fanns i böckerna. “det ser så tråkigt ut när det inte är någon färg mormor”. Nu har jag kommit på att vi kan köpa böcker, som han kan färglägga, hos Love & Hope. De kostar bara ett par tior så det är ju perfekt.

Den här ångrar jag att jag inte köpte, hade passat perfekt på väggen i kaffehuset. Får kolla in i veckan om den finns kvar….

Det bästa med secondhand är ju att man aldrig vet vad som finns när man kommer dit…..

…..som en söt liten kanna med Maskrosor eller en termos med 50-talsmotiv.

Det allra roligaste är ju att Tina, Sara och jag precis inlett ett roligt och spännande samarbete.

Här kan du läsa mer om samarbetet!

De ingår i min “nya” kollektion av omlott-dressen “Mormor Ingrid”. Jag har ju precis börjat sy upp denna fantastiska, tvådelade dress (inte klänning som många tror) i återbrukade tyger. Det finns det gott om på Love & Hope! Väljer man denim-skjortorna så kan det bli…..

…..så här snyggt! TACK Tina & Sara för att ni alltid är “på” och genom det här projektet vill vara med och bidra till en hållbar klädkollektion. Både ur miljö- och socialt hållbarhetstänk.