Lately via mobilen…

I veckan firade svärisarna 66-årig förlovningsdag, så det blev tårta till eftermiddagskaffet på Bromsta gård. Svärmor hade hade helt glömt bort denna viktiga bemärkelsedag, men svärfar hade fixat både blommor och tårta minsann.

Lille A vill alltid bli hämtad på förskolan i tid så att han kan vara med på farmor & farfars 15-fika;) så den här dagen blev en riktig bonus. Självklart fick han rosen…;)

Min dag hade börjat med långpromenad i skogen, efter att jag lämnat Lille A på förskolan. Sen tog vi frukost i kaffehuset Nelly och jag. SÅ mysigt att den säsongen är igång! Det är perfekt värme där inne nu när det är lite kyligt ute.

Vanligtvis kör jag periodisk fasta och äter mitt första mål till lunch, men just den här dagen var jag så sugen på Mackans surdegsbröd. Så det fick det bli! Rostat med ost och honung.

Även min färgglada lunch intogs i kaffehuset och Gunnel var väldigt sugen att hugga in på rödkål, salladsmix, kokt ägg, hemgjord hummus och diverse fröer….

Lunch-nap-gullisar.

Efter tennis ute i trädgården med Gunnel och moster Nelly, fick det bli middag med morfar & mormor för Lille A. Han har det väldigt förspänt den däringa snart 7-åringen, som har 5 hem att välja på när det vankas mat. Fördelen med att bo på en gård med generationsboende.

”Alla mina föräldrar (!) bor här på gården, utom pappa” berättade han för kompisen medan de hoppade på studsmattan. Lyx ju!