INSPIRATIONSFÖRELÄSNING FRU VINTAGE

Snacka om att jag var nöjd med mig själv igår kväll, när jag kom in med dessa nyplockade buketter från mina pallkragar. Mackan hade hört och läst om det hemska ovädret som skulle dra in under natten och jag ville inte riskera att min lilla snittblomsodling skulle jämnas med marken av allt regn. Ni som hänger här vet att jag kallsådde för första gången i början på sommaren och jag är SÅ stolt över mina blommor! Självklart vågade jag inte riskera att förlora hela härligheten i regnet.

Nu blev det inte så farligt som jag sett framför mig. Pallkragarna framför vår entrè fortsätter att frodas och inga blommor är brutna efter natten.Men hjälp vilket regn- och åskväder det blev! Jag har aldrig upplevt något liknande! Från ca 21.30-tiden satt vi på övervåningen och “njöt” av skådespelet. Det går an att utbrista WOW, ÅHHHH, OHHHH åt den ena blixten starkare och större än den andra, när man sitter någorlunda tryggt inomhus.

Det känns som att ovädret pågick hela natten och vi var nog inte de enda som inte sov särskilt bra. Oj oj oj vilket skådespel av blixtrar och dunder. Vi han knappt börja räkna den ena blixten innan nästa kom….

När Mackan och jag tog morgonkoppen ute i kaffeshuset så hade både regn och blixtar tagit fart igen, efter en lite paus precis när vi gick upp vid 7-tiden. Det pågick någon timme, men sen slog det om och blev jättevarmt, 25 grader, och stålande sol! SÅ härligt! (men skumt med dessa snabba växlingar)

Efter kaffe och småprat med maken så passade jag på att svida om och ta lite bilder i mina fina kläder från KLco i Varberg. Eller ja, Nelly kom och tog bilderna, eftersom jag inte hittar plattan som behövs till mitt stativ för att ta bilder med självutlösaren….

Jag är glad (mycket gladare än jag ser ut;) över min smaragdgröna kjol i linne, som världens finaste Kristin döpt till MARLENE ,efter mig. Inte konstigt att man rodnar eller hur!? Här hittar du kjolen, även i kulören nougat. Visst har Kristin skrivit fint om mig! Rodnar igen.

Men nu till mitt ärende; visst vore det roligt att få ses i höst!

Jag har börjat smyga igång så smått efter semestern, även om jag kommer fortsätta ta det lite lugnt ett par veckor till, och ser så mycket fram emot att börja boka in tillfällen för min inspirationsföreläsning “Att följa sitt hjärta”! Numera kan jag ju även ta med mig min bok med samma namn!

Vill du dra ihop ditt kvinnliga nätverk för en härlig start på hösten? Ett frukost- eller lunch-event? Kanske har du en livsstilsbutik eller café som rymmer ett gäng? Eller planerar du en kick off med företaget du jobbar för? Mejla mig på marlene@fruvintage.com så tar jag med mig min föreläsning, mitt kaffe och mina böcker och kommer som ett skott!

Föreläsningen / föredraget är ett bildspel med framför allt mina egna bilder, som bla handlar om att våga gå sin egen väg. Om ljuset vid en dödsbädd, att ha sina barn högst upp på sitt CV, om nycklar till livslång kärlek och om vad forskningen visar att det viktigaste för ett långt och lyckligt liv. Plus en massa annat.

Min färdiga inspirationsföreläsning pågår i ca 1 timme, plus en bensträckare på 10 minuter mitt i, men vi kan såklart även skräddarsy utifrån vad du/ ni önskar. Som sagt; mejla mig på marlene@fruvintage.com så hittar vi på något kul ihop!

Önskar dig en fin vecka och fortsättning på sommaren!