TACK 2023! VÄLKOMMEN 2024!

Jag älskar årsskiften! Ett nytt år med nya möjligheter. Känslan av ett oskrivet blad där allt är möjligt. Att lämna kvar det som inte var bra i det gamla året och börja på nytt.

Idag fyller jag på min tacksamhetslista efter ett händelserikt år! Allt har inte varit bubbel & fest, såklart, men jag väljer att fokusera på det som varit positivt.

2023 började med att jag satt här, i min fårskinns-fåtölj med utsikt över hagar och skog, och skrev. Hela januari och februari, medan snön yrde utanför fönstret, skrev jag. Och skrev och skrev. Jag hade bara två månader på mig, innan jag var tvungen att vara klar med alla texter och bilder.

Under mars månad, skickades texter och bilder fram och tillbaka mellan mig och min redaktör och formgivare Ida Magntorn. Ida hade egentligen ett fullbokat 2023 “om det inte är så att du kan ha allt klart sista februari, för i mars har jag en lucka och kan jobba med din bok”. Sagt och gjort!

1 april var allt inskickat till tryckeriet och sista fredagen i samma månad svängde en efterlängtad lastbil in på vår gårdsplan. 2 pall med böcker. MIN bok, “Att följa sitt hjärta”.

Samtidigt som vitsipporna slog ut fick jag hålla henne i mina händer för första gången. Kärlek vid första ögonkastet och jag kände mig precis lika stolt som bilderna ovan visar. Jag gjorde det! Jag gav ut en bok helt själv, utan ett stort bokförlag i ryggen, och den blev precis allt jag drömt om. Faktiskt ännu bättre!

Ett STORT VARMT TACK till min älskade, generösa, kloka, varma och helt underbara vän MALIN LINDNER! Det är Malins bilder som blev mitt omslag & min baksida, och flera av hennes bilder finns även med inne i boken. TACK MALIN! Jag är så innerligt tacksam att våra vägar korsades på den där work-shoppen i Västerås för flera år sedan, och att du blivit en nära och viktig vän sedan dess.

Och TACK Ida Magntorn för att du sa ja till att arbeta med min bok! Jag hade inte klarat det utan dig! Tack för din lyhördhet, klokskap och fasta hand. Du är ett sant proffs på det du gör och samtidigt full av skratt och värme.

TACK till alla fina och viktiga vänner som kom, från när och fjärran, för att vara med och fira med mig på min boklansering den 3 maj! Ingen nämnd, ingen glömd men alla lika viktiga för mig på olika sätt. Så tacksam för var och en av er och tar inte er kärlek och support för given.

Här kan du läsa mer om min boklansering på ReDeco!

Det STÖRSTA tacket till min allra viktigaste person i livet! TACK TACK TACK! För ditt aldrig sinande stöd, din trofasthet och livslånga kärlek. Det finns sannerligen INGEN som du! ingen.

Och TACK till er mina älskade ungar! Så stolt över alla tre, Ellen, Nelly & Noah. Varma, omtänksamma, kloka (oftast) kärleksfulla och med en STOR integritet. Jag älskar att vara mamma, mormor och farmor, tack vare er!

Efter boklanseringen bar det iväg på BOKTURNÈ. Mer om den kan du läsa här.

Bland det största som hände 2023 var att Lilla V kom till familjen och gjorde oss till farmor & farfar! ÄLSKADE LILLA UNGE! Bara ett halvt år har du funnits och redan visat så mycket personlighet och egen vilja.

Det är sannerligen stort, ofattbart. Att ens barn får barn.

Det allra största, även 2023, var DU. Och att vi firade 40 (!!!) år som par. 1983-2023 och ända in i evigheten. Utan oss inga barn eller barnbarn. Utan dig vid min sida-ingenting!

Som en del i vårt 40-årsfirande bjöd vi in till en Par-kick-Off, STÖRST ÄR KÄRLEKEN, på en av våra favoritplatser- Villa Strömsfors! En oförglömlig helg som du kan läsa mer om här

En av anledningarna till att par-helgen blev så fantastisk var de här två- Patrick & Katja Palmdahl! Eller ja, helgen hade inte gått att genomföra utan dem. TACK! igen och igen. TACK!

Det blev en väldigt lyckad helg på alla sätt. TACK till er modiga 10 par som hängde på och bidrog till att sprida en ny smitta tillsammans med oss. (har du läst blogg-inlägget jag länkade till ovan, så vet du vad jag syftar på ;)

Efter helgen är ni många som frågat om när vi kör nästa! Vi har inga sådana planer. Däremot vill vi gärna fortsätta ge vidare av våra erfarenheter, så på något sätt kommer det viktigaste (och svåraste) vi har- RELATIONER- bli en del av in business framöver. Jag kommer berätta mer i mitt “Brev till 11-kaffet” framöver så signa upp dig för mitt nyhetsbrev HÄR så att du inte missar!

Den 8 september 2023 lade jag ut den här bilden från mitt kaffehus, som snabbt spreds vidare. Det skulle visa sig bli min mest gillade bild någonsin, med över 100.000 likes.

2024 vill jag ännu mer bygga den plattform som jag längtar efter och som är jag. En som bidrar och gör skillnad. Du kommer märka en förändring, nya ben att stå på, och jag hoppas att du hänger med!

Under 2023 har jag rest runt i landet och haft min inspirationsföreläsning på många härliga ställen! Jag har redan börjat boka på för 2024 och jag ser SÅ fram emot att möta dig IRL! Vill du att jag skall komma till din stad? Kanske har du ett kvinnligt nätverk, ett livsstilsbutik eller ett café/ restaurang som rymmer många, en kyrka eller någon annan plats där vi kan ses! Jag tar med mig min inspirationsföreläsning, min bok och mitt finkaffe så hittar vi på något kul tillsammans! Mejla mig på marlene@fruvintage.com.

Bokar du senast 31 januari 2024 så får du mitt billigare pris från 2023!

GOTT NYTT ÅR OCH TACK FÖR ATT DU TITTAR IN HÄR HOS MIG!