Boklansering ATT FÖLJA SITT HJÄRTA!

Hur i allsin dar sammanfattar man en dag som inte går att beskriva i ord. En dag som skulle visa sig bli så fylld av kärlek så att det nästan gör ont. Mitt hjärta är sprängfyllt och jag är sannerligen lyckligt lottad som har så många fina människor omkring mig.

Den här bilden på mig och min fina vän och kollega Katrin Bååth får symbolisera all den kärlek som jag fick uppleva igår.

Nu är min allra första bok “Att följa sitt hjärta” lanserad!

Jag kan inte fatta att det är sant.

Det är flera som har del i att boken alls blev av, så många jag vill tacka!

Först och främst jordens bästa, proffsigaste, gladaste och mest underbara redaktör och formgivare- Ida Magntorn! TACK för att du sa ja! Tack för att du är så inkännande och plockade upp precis det jag ville förmedla. Utan dig ingen bok.

Sannerligen på sin plats med V-tecknet Ida.

Att få samla familj, några av sina närmsta vänner, och kollegor för att fira något som betyder så mycket. Stort. Inte minst att så många ville komma! TACK för det! Jag vet att det var flera som önskat att de kunde varit där, det var ni. I mitt hjärta.

Man måste ju älska influencers. Alltid all in.

Samtidigt som boklansering firade jag även mitt eget 11-kaffe som fyller 5 år! Världens bästa barista, eller nåja han är iallafall utsedd till Sveriges bäst, Tobbe Palm var på plats och gjorde grymt goda (och snygga) cappuccino! Ett hett tips att anlita honom till ditt event, fest eller konferens. Vem vill inte ha kaffe med sin egen logga liksom….

Ett stort TACK även till Hanna & Hilda på Doomie design, som levererade vackraste blomstermolnet som dekoration över kakbuffèn. SÅ fint!

Och till Alex med team på House of Flowers som levererade fantastiska buketter och färska, kvalitetsblommor att sticka i molnet.

Bästa Elin, i bild, som lät mig fira i hennes fina butik Re:Deco , vintagehimlen, TACK till dig!

Butikshunden Bruno. Ingen kunde motstå hans kak-tiggeri.

TACK min älskade Ellen Marlene, , som sjöng ner himlen, och såg till att intet öga i publiken var torrt. Du är en gåva, inte bara till mig och din familj.

TACK också till vår fina vän Jonatan brandström. Du berör med din röst och det liv du lever.

Extra fint att få ha mina härliga vänner från Läkarmissionen på plats! Helen, Caroline, Eva och Hanna, TACK för att ni kom!

Jag försökte hålla ett fint tal, som TACK för att de fortsätter “förändra framtiden för utsatta människor” och tar oss andra med på resan, men de tog över….

Mina förebilder och vänner, eldsjälarna Elsa Lantz (tv) och Lotta Grey, från Porrfri Barndom, gladde mig också med sin närvaro. TACK för era stor hjärtan och passion för generationen som växer upp.

PS. Bli månadsgivare åt Porrfri Barndom. De behöver vårt stöd för att kunna fortsätta skydda våra barn. För mig är det en självklarhet med tanke på Lille A och kommande barnbarn.

Alltså. De här tre brudarna som åkte ända från Vetlanda! TACK för det!

Ett extra stort TACK till Anette @flowercakebyanette på instagram, tv i bild, som levererade 100 av sina blomster-cupcakes. På tåget. Små ätliga konstverk som smakade himmelskt och plåtades friskt av alla gäster.

TACK också till fina Sofia, th om mig, som lånade ut sina tyllkreationer till en plåtning till boken. Ni hittar hennes design på Sofia Corneskog Couture

Och TACK till Elin Rantatalo längst th i bild, som är en inspiration i att vända livets motgångar till något bra. Kolla in henne vetja!

Katrin & Malin. Jamen titta på dem Kan man annat än älska!!? TACK för er!

Så många fina kollegor som blivit älskade vänner. TACK Cici, Helena, Johanna och Emma för att ni kom!

Hanna @hannasanglar och Mari @anangelinmyhome. Två änglar. TACK för att ni kom och för all inspiration ni sprider!

Och mina fina vänner som åkte ändå från Varberg! TACK för det och för dem ni är Marina & Kristin. Vi ses igen den 20 maj när jag skall signera böcker hos KLco

Mina favorit-Annor , två grymma fotografer och entreprenörer, åkte också ända från Varberg! TACK för er!

Ser så fram emot att hälsa på i nya studion för ert Deilig Media

Gammal vänskap rostar inte. TACK för er Gunilla & Adèle!

3 favoriter på samma bild! Grymma företagare som driver Mrs Mighetto och The.Brand.Station.

Anna, Johanna och Malin. Uppskattar er och vår vänskap mer än ni förstår.

Jennifer och Lina- FRIENDS OF MY DESTINY. Älskar er!

Sist med inte minst; TACK TILL MIN ÄLSKADE FAMILJ! Ni har mitt hjärta.

Ellen, Nelly & Noah. Tänk att jag får vara eran mamma. Stort. Ogreppbart.

Mitt allt. TACK för 40 år tillsammans med dig. Det var sannerligen värt att fira med en bok!

PS. Boklansering del 1. För att detta inlägg inte skall bli flera mil långt så kommer ni som inte var med i detta, finnas med på bild i nästa. Ingen glömd. Min käre fotograf och son Noah måste hinna redigera hundratals bilder. Puss & God natt!