FRU VINTAGE BOK I WEBBSHOPPEN!

Samtidigt som Vitsipporna slog ut så kom hon.

Min allra första bok “Att följa sitt hjärta”

Hon är sannerligen allt jag kunnat drömma om, och långt över min förväntan.

TACK bästa, proffsigaste formgivaren & redaktören, Ida Magntorn, att du sa ja! Jag visste att jag skulle vara trygg i dina händer och att du skulle förstå vad jag ville förmedla. Det har varit SÅ otroligt roligt att skapa bok med dig. Vem skall jag nu mejla och ringa i tid och otid!? Det här gör vi om tycker jag!

TACK också till min älskade Malin Lindner! Jag är stå stolt och tacksam över att få använda dina bilder till omslaget, baksidan och en hel drös inne i boken! T A C K T A C K T A C K T A C K.

Ett stort TACK även till alla er som delat om boken på Instagram! Eftersom jag bekostar den själv, och inte har något stort bokförlag bakom mig (självvalt;) så betyder det så väldigt väldigt mycket! TAAAAACK!!!

Nu är jag såklart väldigt förväntansfull och spänd över vad DU, som läsare, kommer tycka om boken!? Lite nervös också, eftersom det känns lite som att jag sträcker ut mitt hjärta. Naket. I mina händer. Till dig.

Ni är många som frågat var och när man kan köpa boken. Jag har glada nyheter; Nu PÅ LÖRDAG MORGON!! Alltså imorgon!!

Från kl 8 finns den att beställa hem här ifrån min hemsida. Signerad.

Eftersom jag ju även firar 5 år med mitt 11-kaffe, så får de 5 första, som köper boken via webb-butiken, ett paket av mitt finkaffe på köpet! Bönor eller färdigmalet.

(Jag börjar skicka böckerna torsdag 4 maj, efter bokreleassen)

Det roligaste sättet är ju ändå att köpa boken live, så att vi får ses! Första tillfället till det blir på onsdag 3 maj på Re:Deco, för er som missat. Från kl 12-17.30 är jag på plats på Linnégatan 4, på Östermalm i Stockholm. Nästa tillfälle är ute vid Steninge Slott, utanför Märsta, på lördag 6 maj kl 10-14. Veckan efter bär det iväg på turné……

Jamen, vi verkar hyfsat överens om att man får vara både stolt och lite kaxig, när man håller i sin alldeles egna bok för allra första gången. Men mest GLAD!! Nu köööööör vi!!!!!