Novembermys och årets julmarknad!

Jag gillar november! Ja, det gör jag faktiskt. Inte bara för att jag börjar månaden med att fylla år, 701101, utan för att det är en så skön ”mellanmånad”. Lugnt och skönt tempo och många tillfällen till mys och tända ljus.

Jag gillar även den här bildserien jag tog vid den här tiden för några år sedan. Närmare bestämt i november 2020. Härligt att ha dokumenterat en utav alla våra fika-stunder här på gården. Undrar just hur många det blivit under åren….? Extragillar de mustiga & höstiga kulörer på kläderna från For Good Luck

Här kan du se hela det mysiga inlägget från november 2020

November är även månaden när tulpanlökarna åker ner i jorden. “Inte för tidigt” säger svärfar och en gammal trädgårdsmästare vill man ju lyssna på.

I november och december händer det dessutom en hel del kul för undertecknad! Vad sägs om författarsamtal i Vaxholm, tjejfrukost i Sigtuna, boksignering och intervju i Västerås och julmarknad på ett slott!? Ni hänger väl med?!

Låt mig förtydliga en smula så att du vet vart vi kan ses;

Sigtuna Lördag 18/11 kl 9-11- Kvinnofrukost i Salemkapellet i Sigtuna. Jag tar med mig hela min inspirationsföreläsning “Att följa sitt hjärta” med många vackra bilder. Du får möta “Tant Ingrid i det lilla gula huset”, Masalech från Etiopien och Tina från Plattan. Anmälan och mer info Veronica.kock@live.se

Västerås Onsdag 22/11 kl 19- Boksignering och intervju på Sisterhood hos Lifecenter. En helkväll för tjejer- ingen anmälan.

Vaxholm torsdag 23/11 kl 18-20- Snittar, bubbel och författarsamtal med mig, när Lottie och gänget på SKOUT inviger julen! Anmälan krävs och görs på deras Instagram @skout.se

Sigtuna Vecka 48-51 lördagar kl 11-20 & söndagar 11-17- JULMARKNAD på Wenngarns slott. Kika in på deras hemsida för info om både julbord och julmarknad.

Julmarknaden på Wenngarns slott utanför Sigtuna blir den perfekta platsen för julklappsinköpen! Jag tar med mig mitt 11-kaffe, min bok och dessutom min keramikservis farmor Emy. Som sagt; perfekt för julklappsinköpen till familj och vänner!

PS. Jag bokar för fullt inför 2024, så hör av dig om du har någon kul idé på event eller liknande som vi göra tillsammans! Några datum är redan upptagna;

Lördag 3/2 är jag på Centrumkaféet i Finnspång och 24/2 på Grafitgrå i Jönköping

Bokar du nu så får du priserna för 2023, innan jag höjer.

Mejla mig på marlene@fruvintage så hittar vi på något kul!