"Vi ses på andra sidan"

Ösregn ute. Höstmys inne.

Jag kan inte låta bli att tycka att det är väldigt mysigt med regnet som smattrar mot taket och fönstret just nu, åtminstone när man får sitta inne och mysa med sprakande brasa! Mackan och Stina the Little Queen gav sig ut i skogen tidigt imorse. Jaktsäsongen är igång och inget kan stoppa dem. Stina är helt otrolig på att förstå att något är på gång. Vanligtvis sover hon djupt kl 07 på morgnarna. Hon brukar inte röra sig ur fläcken även om vi stökar i köket runt henne. Idag låg hon på övervåningen i favoritsoffan och sov väldigt djupt när Mackan gick ut. Rörde sig inte ur fläcken.

Men så började han fylla bilen, ute på stallbacken, med bössa odyl och direkt sätter hon sig upp i soffan som ett spett, med öron som går fram och tillbaka. Mackan kommer in nere i hallen och säger en gång “Stina, ska vi JAGA” och hon fullkomligt störtar ner för trappan! En vanlig morgon hade hon satt sig vid kanten och väntat på att bli buren ner. Men inte idag. Innan jag hann reagera och erbjuda bärhjälp så var hon nere och hoppade som ett yrväder runt husses ben;)

Själv trivs jag, just i det ögonblicket, väldigt bra att få gå tillbaka med morgonkaffet i sängvärmen. Älskar. En hel lördag utan planer. SÅ skönt!

Jag blev lite full i skratt när jag hittade dessa bilder från den här tiden förra året. Då hade jag dukat fram resterna från min födelsedagsmiddag med After Eightpäron med vispad grädde till dessert. Exakt samma rester finns i kylen även i år, ja det är en av mina favoriter, så det får bli till att värme chokladtäckta päron och sätta på lite mer finkaffe…!

Passa på du också förresten; just nu har jag nämligen sänkt priset för att fler skall hitta mitt supergoda kaffe! Klicka här så kan du överraska någon med ett kaffedoftande paket, eller unna dig själv lite extra gott kaffe till höstmyset!

Nu skall jag snart krypa tillbaka till sängvärmen och fortsätta med en av böckerna jag fick när jag fyllde år i onsdags- “Folk som sår i snö” av Tina Harnesk. Innan den har jag precis avslutat “Vi ses på andra sidan” av Carina Nunstedt. Precis så stark, rörande,sorglig och hoppfull som jag trott! Verkligen läsvärd.

Men som sagt; först mintpäron och nytt finakffe. Önskar dig en fortsatt fin helg!