EN DAG PÅ TÄNDSTICKSOMRÅDET MED MRS MIGHETTO OCH KATRIN BÅÅTH!

Igår spenderade jag hela dagen på Tändsticksområdet i Jönköping, närmare bestäm i min kära vän Katrin Bååths fina Ateljé och butik! Ett utflyktstips om du inte varit där Här finns allt man inte visste att man längtat efter, och lite till. En massa delikatesser för både gom och öga. Du hittar det mesta här i hennes webbshop, om du inte orkar vänta tills du kommer dit!

Jag hämtade upp Malin & Anna, som driver Mrs Mighetto, i ottan och sedan blåste vi ner från Stockholm till Jönkan.

Mrs Mighetto hade med sig en massa fint, bla sin rykande färska barnbok “Drakens År”, pussel, babyfiltar och världens finaste målarböcker. Mina favoriter är deras superfina presentpapper och tags. SÅ fina att slå in paket med, inte minst till jul! Här i deras webbshop ,hittar du deras ljuvliga produkter. Finaste julklapparna till barn, och vuxna, i alla åldrar!

Själv hade jag med mig min bok “Att följa sitt hjärta” och mitt finkaffe, som vi bjöd på hela dagen. SÅ fantastiskt roligt att alla som, av ren reflektion (?) frågade om mjölk till, lydde mitt råd och smakade utan först; “men, JA, du har rätt man behöver inte mjölk till ditt kaffe” “Åh! Det här var det godaste kaffet jag smaka, det har en så härlig choklad smak” sa en äldre dam och köpte med sig en påse. SÅ roligt! Extra roligt också, med dem som köpte boken som gåva till ett brudpar! Bästa presenten ju!

Finast är ändå att få hänga en hel dag med fina, älskade vänner…..

…..och dricka hinkvis med kaffe…..

TACK till alla er som kikade förbi på Tändsticksområdet! En extra bonus att få krama om Karin Marks. När du behöver någon form av text till ditt företag, kontakta Karin! Hon har jobbat med många av våra stora, etablerade företag och är helt otrolig i sina uttryck och formuleringar. Låt henne se över er hemsida eller leverera vackra, talande texter till nästa reklamkampanj. Kika in här på hennes hemsida, och tacka mig sen!