UPPDRAGSLEKEN

Vartannat paket, från lördagens dukning på parhelgen, var litet men naggande gott! Eller ja, inte att äta direkt. Men innehållet tror jag kommer bli en väldigt fin hjälp till paren och deras fortsatta relationsbygge. När man öppnar den lilla asken, som f.ö är i en väldigt härlig kvalitet med känsla av sammet, så möts man av “Framför er har ni allt som behövs för ett fantastiskt kärleksår. I en liten ask. Gör er redo för fyrverkeri!”

Karolina Lind, socionom och parterapeut, driver sin versamhet- NÄRA relationsutveckling med onlinekurser och parterapi där UPPDRAGSLEKEN är ett utav redskapen.

Uppdragsleken i korthet

  • 52 veckouppdrag att göra för varandra

  • utgår från relationsforskning

  • använder alla fem kärleksspråk

  • råder bot på lathet och slentrian

  • för er närmare varandra

  • ger fjärilar i magen!

Uppdragsleken är framtagen för att föra par närmare varandra genom en fin utmaning. Under 52 veckor, alltså ett helt år, kommer ni att få små uppdrag att utföra.

Uppdragsleken innehåller 52 olika veckouppdrag som ni turas om att göra för varandra. När det är din tur att ta ett kort läser du ditt uppdrag utan att visa det för din partner. Du har sedan hela veckan på dig att utföra det. Några uppdrag ska ni genomföra tillsammans, dessa är markerade med en dubbel hjärtsymbol. Korten är numrerade och ordningen planerad för att ge er bästa möjliga upplevelse och resultat.

Korten är märkta från 1-52, så det är bara att bestämma vem av er som tar udda veckor och vem som kör de jämna. På varje kort står ett uppdrag, antingen något du skall göra för din partner, eller tillsammans med.


Väck fjärilarna till liv!

Det finns gott om relationsforskning som visar vad lyckliga par gör för att hålla sin kärleksrelation stark och bubblande. Även om det inte är några komplicerade saker så missas de ändå av de flesta, särskilt efter några år ihop. Då ersätts romantik, nyfikenhet och spännande samtal av slentrian, tystnad och känslan av att redan ha sagt och gjort allt. Många frågar sig om relationen fortfarande kan vara rätt när det plötsligt blivit så tyst. Valet verkar handla om att bryta upp eller att nöja sig. Men detta är en missuppfattning. I stället behövs fantasi och tajming! 

Lättare sagt än gjort inser de som försökt men inte lyckats på egen hand. Därför har jag tagit fram lösningen som gör det precis lika enkelt som det låter – Uppdragsleken!

Uppdragsleken hjälper er att kicka igång nyfikenhet och romantik i relationen igen. Allt baserat på relationsforskning och de fem kärleksspråken. Se fram emot nya fjärilar i magen!

HÄR kan du beställa Uppdragsleken! En perfekt present till bröllop och alla hjärtans dag, men kanske främst en viktig gåva att ge dig själv och din partner i vardagen.