ULLKAPPOR FRÅN AGAIN AGAIN.....

Idag har jag druckit 11-kaffe i Stockholms snyggaste second hand-butik; Agape som ligger i Norra Djurgårdsstaden! Tips tips! SÅ mycket fint och SÅ snyggt stylad! Jag började genast drömma mig tillbaka till när jag själv jobbade som ansvarig för Läkarmissionens sh-butiker. Få saker är så roliga som att styla en butik med bara second hand! Du har ingen aaaning om vad som kommer in, så det är en fröjd att grunt i hyllorna och hitta de där små rariteterna. Jag brukade också göra som på Agape, utgå ifrån en kulör och sedan gå bananas och plocka ihop vitt skilda prylar. SÅ kul!!

Imorgon lördag har Agape öppet mellan kl 10-15, så då kan du dra dit och lägga vantarna på den här lilla skönheten tex. Månd-torsd är öppettiderna 12-18.

Idag var det dessa två sköna bönor, Johanna Brandström tv och Madeleine Lindvall th, som jag bestämt dejt med. På måndag kan du höra dem i mina podd, “11-kaffe med Fru Vintage”. Där berättar de bla om sitt nystartade remmare-märke Again Again. Hur de kom på idén med att designa kappor av gamla ullfiltar, om låååång vänskap och vad de drömmer om framåt! Dock ville jag redan nu tipsa om att de har sitt andra släpp av kappor på Åhléns i Stockholm torsdag 12/10 kl 17. Du behöver dock anmäla dig för att vara med på en riktigt inspirerande kväll. Hoppas att vi ses där!

Mer färg åt folket! Nu går vi in i den mörka tiden på året och vi kan verkligen behöva lysa upp vardagen med härliga kulörer, i en vild mix…..

De läckra ullkapporna är sydda i “one sice fits all” och det är coolt att se hur de passar oavsett längd eller figur. BRA jobbat Johanna & Madeleine!

En av varje tack! Det bästa med Again Again är att allt överskott går till välgörenhet. Älskar när man kan shoppa hållbart och samtidigt göra en insats för människor i behov.

Efter släppet på Åhlens City nästa vecka, så kan du köpa kapporna i butiken hos Agape (ovanför Willysbutiken i Norra Djurgårdsstaden) eller skicka DM på deras Instagram @againagainstockholm