PAR-KICK OFF PÅ VILLA STRÖMSFORS

Sommaren 2023 är det 40 år sedan Mackan frågade chans på mig och vi blev ett par. (då var vi 13 år gamla) Samma sommar firar vi 33-årig bröllopsdag. Mycket har hänt under de åren, inte minst har vi fått 3 barn och 1 barnbarn.

Trots att vi var väldigt unga både när vi träffades och när vi gifte oss, så visste vi från början att “det här vill vi bygga för livet”

Som en del i vårt firande vill vi bjuda in dig och din partner till en helg på Villa Strömsfors. Så sätt en kråka vid helgen 29/9-1/10 redan nu.

Vi brinner för att bygga starka relationer och tror på livslång kärlek.

Vi har inte alla svar, men vill gärna dela med oss av nycklar, som hjälpt oss igenom olika säsonger i livet. De tuffa, sömnlösa småbarnsåren och de lika sömnlösa tonåren;) Och hur blev det egentligen när alla barnen flyttat ut….?

Kärlek och passion genom vardagslivet helt enkelt.

Vi tror att vi människor har mkt att vinna på att dela med oss av olika erfarenheter, så den historia ni tar med er till Villan är lika viktig som vår.

Vi har inte spikat programmet helt, det är ju liksom en stund kvar, men tänker att vi kommer varva ”relations-föredrag”, med samtal kring vackert dukade bord och god mat. Vi vill också ge er som par gott om egen tid för långa skogspromenader, bastu, mys vid brasan och bad i poolen.

Dessutom är ju alla dubbelrum i Villan så makalöst vackra, så ni vill kanske mest hänga där under egentiden;)

När jag i våras slängde ut frågan om det fanns intresse för en sådan här par-helg, så fick vi ett enormt gensvar med många positiva svar. Så det svåra kommer bli att vi inte kan säga ja till alla som vill vara med, beroende på att Villan har ett begränsat antal platser. Plus att vi såklart inte vill att gruppen skall vara för stor.

Högst 8 par kan vi ta emot och vilka vi tillslut välkomnar kmr bli en mix av ”först till kvarn” och att vi vill få till en bra mix av deltagare. Vi kmr helt enkelt läsa alla ”ansökningar” och bestämma utifrån dem, vilka som passar bäst denna första gång. Blir det succé, så blir det kanske fler gånger…...

Så fort vi kommit ut med ungefärligt pris för helgen, så kan du/ni skicka in er intresseanmälan. Dock inte innan dess. Däremot; boka datumet redan nu, börja skola in en barnvakt om det behövs, och önska dig pengar till denna viktiga investering i julklapp! Perfekt att ha en buffert till något annat bra, om ni inte kommer med denna gång.

Mer info kommer och vi hoppas SÅ att vi ses på Villa Strömsfors, när löven faller i slutet på september och vi värmer oss i bastun, efter ett uppfriskande dopp i poolen! Vi längtar redan…..