Gretas te

public.jpeg

Plötsligt händer det. Jag dricker morgon-TE istället för morgon-kaffe…. Ja! Det är faktiskt sant. Eller ja, jag dricker kaffe OCH te. Att jag gjort sistnämnda har inte hänt på väldigt länge, måste jag medge…..

public.jpeg

Men så fick jag ett väldigt fint paket från härliga Kristine Yngfors. Coolaste tjejen som just haft release för sitt rykande färska GRETAS TE. SÅ roligt!!

Kristine är en av tre kända, kanske finns det fler där ute?, te-odlare som odlar te på friland i Sverige! Hur coolt!!? Det är i Gränna det händer!

public.jpeg

GRETAS TE har fått namn efter Kristins farmor Greta. Teerna är Kristins egna lyxiga blandningar, med endast naturliga smaksättare, som örter och kryddor.

public.jpeg

”ROIBOOS

Sydafrikansk vibe! Drick detta te och följ med på en smakupplevelse med rötter i det varma Afrika. Detta örtte skiljer sig från andra teer, då det inte kommer från teplantan. Rooibos kallas ibland rött te, och är en infusion som görs på blad från Sydafrikanska rooibosbusken. Teet innehåller inget tein, och kan därför med fördel drickas på kvällen. Rooibos är mineralrikt och innehåller antioxidanter. Vi har blandat detta örtte med rosmarin och kamomill för en spännande smak. Njut av detta härligt söta och fruktiga te!”

Läs mer om GRETAS TE på den fina hemsidan!

public.jpeg
public.jpeg

VÄLDIGT gott hörrni! Gå in här och läs mer om de olika te-sorterna. Och beställ hem! Finaste presenten för te-älskaren!

FRU VINTAGE 11-KAFFE önskar GRETAS TE all lycka och välgång framöver!

public.jpeg