Kustfolk i varberg

public.jpeg

Igår bytte jag Farmers Market på Strömma, till Kustfolk nere på Brukstorget. Fortfarande kvar i Varberg.

Min vana trogen var jag för tidig och först på plats. Jag gillar det. Man hinner ju plåta utan en massa människor som stör bilden;)

public.jpeg

Ganska snabbt ramlade dock de andra utställarna in och det blev full aktivitet. Coola Jennie, aka Kollijox, th i bild är ju bara för härlig. Så mkt skön energi. Jag gillar verkligen henne och hennes konstnärsskap.

Hennes lillasyster med kollega var några av utställarna. Supersköna tjejer med riktigt kreativa och roliga idéer. Kolla in OH.AH!

public.jpeg

Så glad att min vackra bukett från Hanna Wendelbo höll sig fin hela helgen. Den finns numera med på många besökares bilder:)

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

Min marknadsgranne var en motorsågsskulptör (!!) och keramiker från Göteborg. Hur coolt liksom! Emelie Hallberg hade SÅ fina saker. Bland annat jättefina småvaser som jag köpte. Får visa framöver.

public.jpeg

Hon hade bla gjort smörklockor, som jag ångrar att jag inte köpte en. I den kan man ha smöret framme, så att det håller sig mjukt….

public.jpeg
public.jpeg

Bland det roligaste av allt var att jag äntligen fick fika hos Farfars Lycka🌸 Jake och Miranda har verkligen gjort succé med sitt lilla husvagnscafé!

Jag köpte deras äppelpaj till lunch (japp!) och den smakade himmelskt!

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

En annan skön utställare var Jenny och hennes dotter Viola. Fattar inte att jag inte fick en bild på dem. Supercoola bilder och prints!

TACK Miranda, Kristin, Lisa, Jennie och Frida (@eklund_keramik) för att ni fixar KUSTFOLK! Det är sannerligen ngt speciellt med de kvinnliga kreatörerna i min gamla hemstad! Så glad att få vara med på ett hörn!