Farmers market del 2.

public.jpeg

Sitter i bilen på väg hem till Stockholm, efter en helt underbar helg i Varberg! Trött i både huvud och ben, men så glad och varm i hjärtat. Älskar alla möter med människor. kreativiteten och glädjen.

Strömma Farmlodge kan ju vara den mest perfekt platsen för en skördemarknad och när ”dörrarna öppnade” kl 11 så var det kö från båda håll. Det välde in människor och det slutade liksom inte. Mellan kl 12-15 gick det knappt att röra sig på vissa områden för allt folk. Hel galet. Och väldigt väldigt roligt!

public.jpeg

På morgonen däremot så var det luftigt mellan borden;) Så roligt att vara på plats och se allt växa fram, även om jag vet och förstår att detta har man jobbat för läääänge. Jag är verkligen SÅ imponerad av Marina och gänget på Strömma. Vilken cooool plats! Allt är så genomtänkt och kreativt.

public.jpeg

Från minsta kak-trave…..

public.jpeg

….till största traktor-prydnad……

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

Älskar alla texter, som man hittar lite här och var, och att alla utställare fick en egen skylt i samma stil.

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

Det var mycket som skulle fixas in i det sista på lördag morgon. Ibland måste man bara stanna upp och påminna sig om vad det var man skulle göra. Eller rentav bara njuta av stunden.

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

Ett STORT VARMT TACK till Lovisa, Marina och Anna (som tyvärr inte var på samma plats i detta ögonblick, när jag lyckades stoppa dessa girls för en bild) för att ni skapat denna fantastiska mötesplats! TACK för inkluderande och varmt mottagande på fredag kväll (Jag hade tänkt ta en ”nötbar” och gå och lägga mig när jag kom till Strömma kvällen före marknaden. istället blev jag medbjuden på indisk mat och vin tillsammans med ett gäng tjejer som var där för att förbereda. SÅ mysig och värdefullt) och för att ni sprider så mycket glädje och positivitet! Ni är helt fantastiska!

TACK också till alla er som kom förbi och sa hej och att ni ”följer mig och gillar det jag gör”. Det betyder som mycket mer än ni kan ana.

Idag har jag varit en del av ”Kustfolk i Varberg”. Det får jag ta och berätta om imorgon.