Fru Vintage på miniturné!

IMG_6515.JPG

Imorse lämnade mamsen och jag de blommande rosorna mot farmor & farfars hus, och drog neråt västkusten. Tanken var att förena lite nytta med nöje genom att köra Pop Up med Fru Vintage 11-kaffe på väl valda platser. Blir detta en succé, vilket det såklart blir, så kan det bli ngt återkommande på andra trevliga platser! Bara att höra av sig liksom....

IMG_6573.JPG

Vårt första mål var vår älskade hemstad Varberg. Ingen sommar utan helt klart. Så har det varit sedan jag föddes och så får det nog förbli. Havet liksom. Vem kan vara utan det på sommaren!? 

Först ut att besöka blev Miranda och lille Finn på FGL Store. I vanlig ordning kunde vi inte lämna butiken utan lite finheter. Får återkomma med bilder på dem.

IMG_6577.JPG

Mamma köpte en superfin 2-delad dress, dock inte den på bilden. Får som sagt återkomma......

IMG_6574.JPG
IMG_6572.JPG

Miranda & Finn. SÅ goa och underbara båda två!

IMG_6571.JPG

Kikade såklart även in hos Clart Studio också. Lisa Burenius var på plats, fattar inte varför jag missade en bild på henne. Fina Lisa! Köpte med lite fina grejer även där. Tänker att man ju måste stötta sina medsystrar....

IMG_6580.JPG
IMG_6544.JPG

Innan vi drog till Strömma Farmlodge, där vi skall bo ett par nätter, blev det såklart bastu, bad i havet och våfflor på Kallis. En del av målet för vår roadtrip. Det har inte gått en enda sommar utan dessa ingredienser, så vi fortsätter även den traditionen.

IMG_6570.JPG

När vi kom till Strömma vara mamma och jag ensamma i hela huset. SÅ lyxigt! Vi fick välja rum och det tog ju sin stund såklart. Alltså. Jag blir mållös av Marinas kreativitet och fantasi. Henne B&B har blivit SÅ fint!!! Det är lite som att få sova över i en lyxigare variant av Villa Villekulla. Så mycket färg och underbara detaljer. 

Jag har redan tagit en massa bilder, så det lär bli fler inlägg... 

IMG_6575.JPG

Valet av rum föll tillslut på Ada. Jamen ÄLSK på tapeten! SÅ makalöst läcker! Den vill jag ha någonstans därhemma....

Innan mamma kröp ned så här skönt så tog vi en promenad i den sköna sommarkvällen.

IMG_6584.JPG

Min fina mamma. Autenticitet. Fearless. Radikal. Selfless. Young&Free står det på hennes sov-tischa (hoppas att vi varit så ensamma som vi trott här. Att ”folk”slapp se mig springa ut barfota, i bara nattsärken, till bilen flera gånger. Det man inte har i huvet...;) och det är precis vad hon är. Alltid sugen på äventyr och redo att assistera med kameran:)

Det var verkligen så mysigt att få smyga runt på Strömma helt själva. Knäpptyst överallt förutom det härliga ljudet av forsen vid cafét. 

IMG_6590.JPG
IMG_6587.JPG

Ljuset.

IMG_6569.JPG

Det skall bli så roligt att vakna upp här imorgon! Hoppas att du kommer och säger hej och köper finkaffe!

God natt!