Fjärilssystrarna hos The Norrmans

IMG_4657.JPG

De här två Hollywood-stjärnorna sammanfattar våra två dygn i Danmark perfekt! 

Så mycket värme, glädje och kärlek. Både från Anna & Malin aka @mrsmighetto och alla mina andra Fjärilssystrar. 

Äntligen var det dax för reunion på vår första träff på Villa Strömsfors i slutet på förra sommaren. Nu har vi bestämt att detta skall bli en återkommande och årlig lång-dejt. ÄLSK PÅ DET!

(Har du tips på mysigt ställe för 16 kreativa själar ett par nätter, så hör av dig!) 

IMG_4656.JPG

Denna gång hade Malin och Katrin bokat in oss på The Norrmans utanför Köpenhamn. SÅ roligt att äntligen få komma dit! Gissar att det är fler än jag som har detta magiska ställe på sin bukett-list....

IMG_4653.JPG
IMG_4549.JPG

Det blev ett par obeskrivligt värdefulla dygn, precis som väntat. Fyllda av skratt och tårar, kreativa samtal och pepp inför framtiden. Jag hittar inte ord för att beskriva hur tacksam jag är för de här tjejerna. Vilket gäng! Bara det att ha någonstans att vända sig med alla sina funderingar, från tips på fraktbolag till prissättning för samarbeten. 

Att bolla galna idéer i ett gäng där inga drömmar och visioner är för stora. Makalöst.

IMG_4547.JPG

Detta med nätverk som vårt Fjärilssystrarna, blir ännu viktigare när man jobbar ensam så mycket. Vi blir liksom både varandras kollegor och chefer, på något sätt.

Dessutom lyxen att kunna sitta och äta en fantastisk frukost i flera timmar, där samtalen liksom aldrig tar slut..... 

(Anna & Lasse Norrman är dessutom helt underbara som värdar för sin oas! Även de kräver sitt eget inlägg framöver)

IMG_4651.JPG

Men vi har fått mycket annat viktigt och bra gjort också . Som interiör- och produktfotograferingar....

IMG_4650.JPG
IMG_4717.JPG

....och bubbelbad utomhus. Precis när vi glidit ned i det varma vattnet så tittade solen fram och sken oss i ansiktet. SÅ härligt! Ett par av oss var lite korta i rocken och höll på att sjunka till botten, men jag tror vi kunde räkna in alla på avresedagen trots allt...

IMG_4719.JPG
IMG_4714.JPG

En av dagarna gjorde vi en härlig utflykt till Stevns Klint precis vid havet.

Underbar utsikt och en gammal vacker stenkyrka som låg precis vid klippstupet. Där hann vi ta en hel del bilder innan två busslaster med pensionärer vällde ut och ”förstörde ”vyn...

Nere vid havsbrynet dök även Bockarna Bruse upp från ingenstans, så bilderna från detta kräver sitt eget lilla inlägg.

IMG_4721.JPG

Vi tog en promenad till en liten ”övergiven” stuga, Trines Hus, ett stenkast från Norrmans. Ett torp från 1775 som är helt bevarat med köksredskap och möbler och som numera fungerar som museum.

Där plåtade jag bla lite schyssta kaffebilder som du kommer se i mitt flöde framöver. 

IMG_4712.JPG

På avresedagen fick Malin, Ditte och jag några timmar i Köpenhamn innan hemresan. Älskar den staden. Måste ta tåget tillbaka i sommar.

IMG_4709.JPG
IMG_4710.JPG

Älskade Fjärilssystrar. TACK för magiska dagar tillsammans. Jag började längta till nästa träff så fort vi vinkat av varandra i torsdags. Skööönt att flera av oss kommer göra jobb och annat kul med varandra framöver, så att vi inte måste vänta ett helt år innan vi möts igen! Snarare än vi tror utgår jag ifrån.

Tills dess, mina fina vänner, finns ni var och en i mina tankar och böner.