Social media crash course i Göteborg

När Tulpanerna i Trädgårdsföreningen i Göteborg blommade som allra bäst, drog jag dit och njöt en solig torsdag. Det var som att gå runt i en stor godispåse med färgglada karameller. Vackert som bara den!

När Tulpanerna i Trädgårdsföreningen i Göteborg blommade som allra bäst, drog jag dit och njöt en solig torsdag. Det var som att gå runt i en stor godispåse med färgglada karameller. Vackert som bara den!

IMG_4782.JPG
IMG_4779.JPG
IMG_4773.JPG

Målet för denna dag var ”Socialmedia crash course” med Martin wendelbo. En kurs jag velat vara med på länge och nu blev det äntligen av.

Några av oss deltagare hade bestämt att vi skulle mötas vid Palmhuset och  käka lunch tillsammans före kursen.

Som alltid  var jag först på plats (när vår dotter Ellen var 7-8 år frågade hon uppgivet en gång; ”mamma, varför måste vi alltid VÄNTA på alla andra??” Relevant fråga. ”För att vi alltid kmr för tidigt älskling”)  så jag hann gå runt i Palmhuset och plåta lite.

IMG_4776.JPG
IMG_4777.JPG
IMG_4775.JPG

Så varmt och skönt, och vackert, därinne! Nästan inget folk heller, eftersom det var soligt och somrigt ute.

IMG_4772.JPG

Att få sitta i solen och käka lunch med kära kollegor en vanlig torsdag. SÅ värdefullt!

Här ser ni från vänster Jennie @elfvingarden Johanna @snickarglädjen Miranda @mirandarebecca och lille Finn. Supermysigt!

IMG_4780.JPG

Resten av eftermiddagen blev det att möta upp ännu fler härliga kvinnor, och en man, förutom Martin, för att lära oss mer om Instagram och Algoritmer. Matnyttigt och väldigt användbar information. Mer tänker jag inte avslöja. Du får gå kursen hos Martin helt enkelt. Lika härlig och trevlig som sin fru Hanna.

Tack Martin, Göteborg och alla Insta-kollegor för en härlig dag!