11-kaffe med Dakabom

Igår fick jag en häääärlig leverans av finaste Karin på  Dakabom !  Jag hade vaknat och känt mig lite krasslig på morgonen och var därför på vippen att be dotter N att gå ut och ta emot mina stolar. men så påminde jag mig om min egen utmaning att skapa fler möten IRL! Inte minst med människor jag följer på Instagram. Det gör ju SÅ mycket att ha ett ansikte på den man följer och kommenterar hos. 

Igår fick jag en häääärlig leverans av finaste Karin på Dakabom!

Jag hade vaknat och känt mig lite krasslig på morgonen och var därför på vippen att be dotter N att gå ut och ta emot mina stolar. men så påminde jag mig om min egen utmaning att skapa fler möten IRL! Inte minst med människor jag följer på Instagram. Det gör ju SÅ mycket att ha ett ansikte på den man följer och kommenterar hos. 

IMG_3731.JPG

Så jag gick ut till den hyrda lastbilen, som körde upp på grusplanen utanför stallet, och möttes av härliga Karin! Som jag ju följt ett tag på IG och skrivit endel med, men aldrig mött på riktigt.

Vi hjälptes åt att lassa ut mina 6 (superfina) stolar och sen tackade Karin ja till en kopp kaffe. (tack svärmor för att du varit och lämnat en påse med nybakat frallor precis innan;)

Det blev ett oväntat trevligt 11-kaffe! Oväntat att, med en vilt främmande människa, gå från prat ”om väder och vind” till djupa personliga ämnen på bara några minuter. Så kan det bli när man upptäcker att man har fler gemensamma nämnare än intressset för vintage-möbler......

Det blev ett oväntat trevligt 11-kaffe! Oväntat att, med en vilt främmande människa, gå från prat ”om väder och vind” till djupa personliga ämnen på bara några minuter. Så kan det bli när man upptäcker att man har fler gemensamma nämnare än intressset för vintage-möbler......

IMG_3729.JPG

TACK Karin för ett varmt och härligt möte igår och för spännande samarbetsplaner framöver!

Allt tack vare några, väldigt vackra (och bekväma) vintagestolar.

Och tack vare att jag puttade mig själv lite ur bekvämlighetszonen....