House of Flowers, Fru Vintage & Läkarmissionen

Ett annorlunda samarbete med House of Flowers  

Så här glad, som Nelly på bilden, blev jag när Alexander Henriksson, grundare och ägare av  House of Flowers  i Ulricehamn, hörde av sig till mig för ett tag sedan.  Det började med att jag var en, av ett gäng Influensers, som fick en blomsteröveraskning från dem i höstas.  Det kom en hel kartong med MAGISKT vackra blommor, som sedan höll sig fina i flera veckor!  Alex och jag har haft kontakt efter det och han har hört om mitt engagemang för Läkarmissionen. Nu hörde han av sig för att berätta att han vill vara med och ”förändra framtiden för utsatta människor” på det sätt som de som blomsterleverantörer kan.

Så här glad, som Nelly på bilden, blev jag när Alexander Henriksson, grundare och ägare av House of Flowers i Ulricehamn, hörde av sig till mig för ett tag sedan.

Det började med att jag var en, av ett gäng Influensers, som fick en blomsteröveraskning från dem i höstas.  Det kom en hel kartong med MAGISKT vackra blommor, som sedan höll sig fina i flera veckor!

Alex och jag har haft kontakt efter det och han har hört om mitt engagemang för Läkarmissionen. Nu hörde han av sig för att berätta att han vill vara med och ”förändra framtiden för utsatta människor” på det sätt som de som blomsterleverantörer kan.

Jag kommer alldeles snart berätta mer om vad vårt samarbete kommer innebära konkret. (stay tuned)   Det kommer iaf handla om att, via de fantastiska kvalitetsblommor som de levererar, tillsammans med  Läkarmissionen , göra en insats för den som inget har. Hur bra!!?

Jag kommer alldeles snart berätta mer om vad vårt samarbete kommer innebära konkret. (stay tuned)

Det kommer iaf handla om att, via de fantastiska kvalitetsblommor som de levererar, tillsammans med Läkarmissionen, göra en insats för den som inget har. Hur bra!!?

IMG_3613.JPG
Jag ÄLSKAR när människor ”tar det dom har i sin hand” och vill vara med och göra nytta. Många bäckar små liksom. 

Jag ÄLSKAR när människor ”tar det dom har i sin hand” och vill vara med och göra nytta. Många bäckar små liksom. 

IMG_3609.JPG

TACK House of Flowers för den våriga blomsterlådan som kom till min dörr igår! Så här härligt rufsig blev buketten jag satte ihop... (buketten är egentligen gulare, men jag gillar ju mina filter;)