Vill du komma på årets viktigaste frukost?

IMG_3198.JPG

Här ligger jag idag. Fryser, har värk i kroppen och smygont i halsen. Känns precis sådär som när man håller på att bli sjuk.

Dricker Ingefära-shots och fortsätter läsa biografin om Ester Blenda Nordström. Verkligen intressant! Ingen bok man sträckläser direkt, men WOW, vilken kvinna hon var;

Hon är tjugonio år gammal och har redan hunnit revolutionera den svenska journalistiken, levt ett halvår med resande samer, skrivit två uppmärksammade reportageböcker, och första delen i en flickboksserie. Hon har kastat sig in i ett inbördeskrig och räddat tusentals människor från att svälta ihjäl och utbildat sig till bonde på landets största lantbruksskola, som enda kvinnliga elev bland 112 män”

IMG_0271.JPG

Ser tillbaka på bilder från förra året, såhär års ungefär, när mamma och jag var i Thailand. Vi bodde två veckor i min morbrors hus och det var SÅ härligt!! Så glad för den resan.

Idag pratas det mycket om flygskam och att vi måste minska vårt flygande kors och tvärs över jorden. Helt sant såklart, om vi skall kunna minska på utsläppen. Samtidigt hör jag om många bloggare (och andra)  som väljer att resa i smyg. Vad tkr du om det? Är det bättre att göra så , att man inte uppmuntrar och bidrar till att andra blir sugna att resa? 

IMG_1343.JPG

Just nu skulle jag egentligen varit på avskedskalas hos Dunke Design i NK-passagen. Sara och Jörgen slår igen sin butik, där jag bla hade min kaffe-release, och flyttar sin verksamhet (eller kanske främst sig själva) till en fantastisk gammal skola på Kullaslätten. SÅ spännande! 

IMG_2841.JPG

Annars håller jag som bäst på med att planera för en blogg-frukost tillsammans med Läkarmissionen. Vi kallar den för ”Årets viktigaste frukost”. Jag kommer att visa bilderna som Noah tog och berätta om vår resa till Etiopien i höstas. Om Risbärarflickorna och tjejerna på Deborah House.

Gäster är Mrs Mighetto som kommer att berätta sin story kring deras framgångsrika företag. Och sälja sin rykande färska barnbok ”Ensam i bokstävernas land” såklart. 

Frukosten går av stapeln på Kavalleri Kafé i Stockholm, onsdag 20 Februari kl 8.30.

Nu försöker jag få loss några extra platser till mina följare. Skulle DU vilja komma, om jag lyckas? 

Mejla mig isåfall på marlene@fruvintage.com

Jag behöver din anmälan senast nu på måndag kl 12. 

Först till kvarn!