Nutelladagen och Gotland

Jag inser just att jag GLÖMDE posta detta inlägg i förrgår, på Nutelladagen. Aj då.

Men jag tänker att texten nedan är lika aktuell idag.  Iallafall den om att rädda liv.

IMG_3113.JPG

 ......vem hade en aning om att det var det idag?? INTE jag iallafall. 

VEM är det som sitter och hittar på alla dessa mer eller mindre kommersiella temadagar?  Det kan man sannerligen undra....

Jag hade aldrig lagt märke till eller uppmärksammat Nutelladagen, om det inte vore för Läkarmissionen. Genom dem kan denna dag bli vettig, och t.o.m VIKTIG att uppmärksamma. Deras Nutellakräm kan nämligen rädda liv. För 60 ynka riksdaler kan du betal för två dagars kräm för ett litet svältande barn. 

Swisha 60 kr till 90 00 217 och markera med svält. Så kan du denna tisdag vara med och rädda liv! 

IMG_3100.JPG

Idag, torsdag, är det en grå och blöt dag i Stockholmsområdet. Varken jag eller Stina the little Queen är särskilt sugna att gå ut.

IMG_3099.JPG

Stina nöjer sig med att kliva upp på sin utsiktsplats emellanåt.

IMG_3163.JPG

Själv jobbar jag med en presentation av bilderna som Noah tog, när han och jag var i Addis Abeba med Läkarmissionen i höstas. Jag har några spännande event som jag skall visa dem på framöver.

IMG_3183.JPG

Samtidigt drömmer jag mig bort till krispig försommar på Gotland, medan brasan sprakar för fullt här i mitt kök.

Vi har hyrt Emma Sundhs torp v.23 och jag LÄNGTAR!!!! Vi har inte varit på Gotland på över 15 år, så det skall bli så roligt!! 

Nu är min fråga dock; vad är öppet på Öjn i början på Juni? Vi är inte ute efter en massa sevärdheter, men loppisar, mysiga caféer och annat trevligt. Det måste ju hänt massor sedan sist vi var där! 

IMG_3186.JPG

Vi (läs jag;) funderar även på om vi skulle stanna 1 vecka till maken och jag. Läsa böcker, promenera och äta gott på tu man hand. Vart bor man bäst isåfall? 

Vi tar tacksamt emot alla typer av tips från gotlänningar och andra som vet:) Både på boende och ”must do`s”.