Villa la Madonna, Mandelmans och en lat lördag......

IMG_3264.JPG

Häromdagen var jag in en sväng och hälsade på Christina på A la Carte Antikt. Hennes butik ligger på Riddargatan och är vanligtvis fylld med massa vintage-godis.

IMG_3231.JPG

Den här dagen däremot så var butiken full med banankartonger och påsar från hennes monter på Antikmässan. Genomförkyld och ont i ryggen så hade hon inte hunnit packa upp, så jag var snäll och plåtade hennes fina köpmandisk med godbitar istället. Gillar den gröna plåtburken med blomman, högst upp.......

IMG_3278.JPG

Idag däremot har jag legat här i min säng, heeela dan. Tittat på 2 avsnitt av Mandelmans, Renees brygga, läst och sovit en skvätt. Bara lämnat värmen under täcket för att fylla på kaffemuggen;) SÅ skönt!

Make och dotter är i London så jag njuter av ensamheten. Käkat mackor till både lunch och middag. Passar på när min privata kock är bortrest......:) Han gillar inte att man inte äter riktig mat. Tillagat skall det vara.

IMG_3284.JPG

Så har jag passat på att beställa vårens vistelse på Villa La Madonna! Yeeeeey!! Lääääängtar!!

Vi har tänkt bila ned och på så sätt få se en massa på vägen. Får se vad vi hittar för mysiga ställen att ta in på. Bilen måste ju laddas ut med vägen, så på så sätt tvingas man ju till pause.

Tips mottages. 

IMG_3289.JPG

Vi har önskat att få bo i detta rum på VLM, som blivit vår favorit. Samtidigt berättade Annika att de byggt 2 nya rum, så kanske att vi skulle prova dem.....

Framför allt ser vi fram emot deras fantastiska mat! (Helt osponsrat)