Drömkalendern

IMG_2936.JPG

Även idag har jag haft den här utsikten, så inser just att bilderna blir rätt lika de i förra inlägget;) 

Gillar vår sovrumsvägg med diverse vintage-fynd i form av tavlor och speglar. De passar så fint med den gråblå färgen tycker jag. 

IMG_2950.JPG

Har hostat hela natten, enligt maken, och vaknade med halsont och lite sjuk-och-ont-kroppen-känsla. Inget jag skulle stannat hemma från jobbet för gissar jag, men är SÅ tacksam att kunna stanna kvar i sängen och jobba hela dagen. Privilegiet som egenföretagare.

IMG_2949.JPG

Förutom en massa mejl att svara på och skicka, spännande saker framöver;) så har jag fyllt på inspo-förråden genom att växla mellan Pinterest, fortsätta läsa ur ”Ett jävla solsken” Biografin om Ester Blenda Nordström skriven av Fatima Bremmer (väldigt intressant) , intressanta DM-konversationer på Instagram, fyllt i lite i Drömkalendern från Sporrong Form, (köp den!) 

Även bläddrat i Food Farmacy av Lina Nertby Autell & Mia Clase (kändes extra bra att dricka grön smoothie och äta apelsin till;) och en 5 år gammal Trend-guide från Svenska Moderådet.  

Därifrån är det färgglada uppslaget i bilden ovan. Skall precis sätta tänderna i att göra ngra Moodboards, för framtida projekt, och då är den SÅ inspirerande. Även om den har ngra år på nacken. Tror inte att de ger ut några sådana guider längre. Synd!  Finns ens moderådet kvar tro...?

IMG_0883.JPG

Det har förresten varit VÄLDIGT roligt att läsa era åsikter om bilderna i mitt senaste inlägg! (kolla min IG om du inte sett)

Bilderna skapade verkligen engagemang hos er. Älskar det med sociala medier ändå, att det tar fram folks åsikter om högt och lågt. Stort som smått. Kanske inte alltid så lyckat, när alla skall tycka om allt och alla,  men i detta triviala ämne var det lite kul.

Min slutsats i denna, högst vetenskapliga:) utredning, är att de flesta gillar mixen av bilder. Både dem med och utan människor i.  Ändå var det fler än jag hade trott som hellre såg bilder utan människor. ”Jag vill kunna stoppa in mig själv i bilden” ”det blir för rörigt med folk i bilden” ”jag vill kunna drömma mig bort, utan att en person hindrar mina tankar” Lite inteessant ändå....

Läs gärna kommentarerna på min Instagram. Under de två bilderna från vårt sovrum, där du ser mig i en av dem.