Soft lördag....

IMG_0831.JPG

Här har jag ”legat” i princip hela dagen. Hela veckan har det känts som om en förkylning legat och pyrt, så bäst att softa lite när man kan. Skönt med sådana dagar ibland.

Jag har passat på att kolla tapeter till övervåningen, kikat lite i drömkalender och lyssnat på La Lindas webbinar. Ett tips till dig kanske, som vill få din plattform eller ditt varumärke att växa. Hon startar precis sin nätbaserade kurs ”Social Brand Lab”.

IMG_0830.JPG

Linda pratade bla om att våga stoppa in sig själv i sina bilder. Att det skapar större intresse hos dig som följer. Stämmer det tkr du? Jag tkr själv att jag tappar följare och intresse så fort jag lägger upp mig själv eller ngn annan person;) Kanske för att mina följare främst är intresserade av inredning...?

Vad tror du? 

IMG_0829.JPG

Jag provade helt enkelt. Vilken bild är snyggast/mest intressant, den med mig i bilden eller den förra, utan? Spelar det ngn roll tkr du? 

Intressant ändå tänker jag. Vi som jobbar via våra plattformar vill ju gärna leverera det du gillar...!

IMG_0834.JPG

Nåja.

Maken har varit i skogen med Stina the little Queen hela fm. Bla jagat hare i över 1 1/2 timme. Så nu ligger lilla taxfröken nere vid brasan och sover så gott, maken snarkar högt bredvid mig;)  

Hoppas att du också har en skön lördag!