11-kaffe med Mrs Mighetto och ”Malin proffsfotograf”

IMG_2914.JPG

När man messar Anna & Malin, Mrs Mighetto, i måndags, att ”det var längesen vi sågs” och blixtsnabbt får till svar; ”JA! Kan vi komma till dig på fredag” Haha! Jag ÄLSKAR spontana människor och jag ÄLSKAR sociala medier! Jag hade inte träffat dessa sköna bönor annars.

Jag hade inte heller träffat goa, fina, proffsiga Malin Lindner utan Instagram. SÅ glad för det! Hon skickade DM i onsdags och undrade om vi skulle ”ta en kaffe på fredag”.

IMG_2910.JPG

Jamen så kom det sig att det blev längsta och mysigaste brunchen på länge! Det bästa jag vet är att få lyssna till andras drömmar, visioner och livsberättelser.

Malin & Anna och Malin är alla 3 otroligt drivna och kreativa, med superspännande projekt på gång 2019. Så inspirerande att dela tankar en solig januari-fredag! Jag har lovat mig själv att det skall bli många möten IRL det här året, gärna med nya människor. Känns som att det börjat bra....

IMG_0794.JPG

Så tacksam för alla fina girls jag fått möta bara det senaste året! Mäktig hur ens vägar kan korsas, som att det vore det mest självklara i världen. ”Meant to be”.

IMG_2919.JPG

Extra perfekt förresten, att jag hamnade på Systrarna Frö, på frukostmöte med Läkarmissionen i början på veckan. Jag gjorde en variant av deras avokado-macka med jordnötssmör. SÅ gott! En skiva riktigt grovt, osötat bröd i botten och krasse på toppen. Jag hade egentligen tänkt mig en tuss groddar överst, men eftersom jag skrev ”köp Krasse” i sms till maken, så gjorde han just det. Haha! Det funkade ju perfekt det med...

IMG_2921.JPG

Chiapudding med naturell youghurt, apelsin och nötter åt jag också hos Systrarna Frö. Jag smaksatte min med raw-chokladpulver, skivad, ekologisk apelsin och frön och nötter som jag först rostat i stekpannan.

IMG_2911.JPG

Malin, som utmanat sig själv med shoppingfri-januari, kom med finaste gå-bort-presenten. SÅ fin liten kaffekopp, ”som hon grävt fram hemma i gömmorna”. I min favorit-färg-kombination dessutom. Bästa ju, att ge bort ngt man själv inte behöver, som blir som nytt för ngn annan. Mer sånt vetja!

IMG_0796.JPG

Och fler härliga möten med sköna människor!