PAULA LUNDBERG

IMG_5793.JPG

För 2 år sedan var vi på Kapellbacken första gången och fikade. Jag vet inte hur vi hade fått nys om detta mysiga ställe, men jag gissar väl att det var via Instagram på något sätt. jag blev helt förälskad i Paulas fina saker, inte minst de matt svarta kaffekopparna Laleh. Som, tillsammans med några fina frukostskålar, fick följa med hem. Här ser ni dom hemma i mitt kök.

Bild av min son Noah Agemo

IMG_6893.jpg
IMG_6793.jpg

Efter det, ca 1 1/2 år senare, hamnade Paula och jag mitt emot varandra på frukosten, före Hidden Places Workshop i Västerås, med @sofiaatmokkasin och @babes_in_boyland 

Sicken tjej alltså. Så otroligt mysig och trevlig! Dessutom en superduktiga keramiker och entreprenör. Jag är så glad att vi träffats! TACK Instagram!

IMG_6792.jpg
IMG_6889.jpg

I det här lilla huset, precis bredvid sommarbutiken, har hon sin verkstad just nu. Paula berättar att när de var och tittade på gården, för 5 år sedan,så tänkte hon direkt på vad hon skulle kunna använda de små faluröda bodarna till. 

Nu, efter några år på plats, har hon utvecklat sina drömmar, avslöjade hon igår, så det skall bli så roligt att följa utvecklingen för henne.

IMG_6816.jpg
IMG_6828.jpg

SÅ vackert. 

IMG_6838.jpg
IMG_6865.jpg
IMG_6843.jpg

Imorgon kl 11 så öppnar Sommarbutiken på Kapellbacken! Öppet alla lördagar i Augusti. Kanske vi ses där.....