sommarbutiken på kapellbacken

Innehåller reklam för mitt 11-kaffe

IMG_6891.jpg

Idag har jag varit strax norr om Uppsala och levererat kaffe.

Jag ÄLSKAR att FRU VINTAGE 11-KAFFE sprids runt om i landet och att jag samtidigt får se så fina ställen.

IMG_6853.jpg

Sommarbutiken på Kapellbacken ligger i Storvreta, en bit utanför Uppsala. Adressen är Lena-Årby 16 och det är lätt att hitta hit. Med GPS;)

IMG_6892.jpg

Man känner direkt, när man kliver innanför grinden, att det här är en liten pärla som man vill återvända till. Man får dock raska på, då Paula endast har öppet sin lilla sommar-butk, med tillhörande cafè, på lördagar i Augusti. Premiär nu på lördag kl 11. Skynda skynda.

IMG_6883.jpg

Såg du förresten att det saknades ett I, i "sommarbutiken", på förra gavelbilden? Det gjorde INTE jag när jag tog den. Inte förrän Paulas man klev upp på stegen för att sätta dit det...... Ha! Jag som brukar säga att jag har sinne för detaljer.....

IMG_6842.jpg

En som VERKLIGEN har sinne för detaljer är Paula Lundgren själv. Keramikern som äger och driver Kapellbacken. Jag tänker att hon och hennes snygga keramik kräver sitt eget inlägg, så det kommer imorgon!

IMG_6850.jpg
IMG_6866.jpg

Nu koncentrerar vi oss på detta fantastiska lilla paradis. När vi var här och fikade förra sommaren, så hade Paula varit uppe halva natten och bakat världens godaste bullar (värt ett besök bara för att smaka dem:). Så förutom att inreda butiken, tillverka alla keramik-saker som säljs och stå i butiken så BAKAR hon dessutom fikabrödet själv. Sicken tjej! 

IMG_6805.jpg

Därför känns det extra bra med dagens kaffe-leverans, så att hon åtminstone slipper den biten. 

IMG_6835.jpg

Här kan du alltså köpa med dig en påse FRU VINTAGE 11-KAFFE. Varför inte göra det i kombo med någon av Paulas vackra keramik-muggar. Perfekta presenten till sensommarens brudpar eller som värdinnegåva till kräftskivan!

IMG_6850.jpg
IMG_6868.jpg

Jag gillar möjligheten att välja lite vart man vill inta sitt fika. Överallt på den lilla gården står små sittplatser, så det är bara att välja och vraka.

IMG_6863.jpg
IMG_6860.jpg
IMG_6862.jpg

Min favorit är nog här vid häng-gungorna med den gamla kärran som bord. Hur fint.

Ja, ni ser ju själva. Hit måste man göra en utav sensommarens utflykter. Kanske att vi ses under den stora Eken, på Kapellbacken i Augusti....