Sensommar-pladder

Idag drog vardagen igång så smått. Skönt ändå. Intalar jag mig.....

Jag skulle utan tvekan gärna gå här hemma och stöka på vår  gård, tillsammans med maken, och vara ledig jämnt. Bästa formen av semester. Tacksam ändå att vi byggt våra liv så att vi har mkt tid tillsammans, och att vi kan lägga upp våra dagar hur vi vill med våra företag. Lyxigt.

IMG_1596.jpg

Så fort en sommar går. Den känns så oändlig i början på Maj. Och nog kommer vi att minnas sommaren 2018 i all evighet. Historiens varmaste. Undrar just om det är såhär det kommer vara framöver. Torrt och hett som i Sydeuropa. Fantastiskt att man dag efter dag har kunnat räkna med fint väder. Inte behövt dubbel-planera, ”ifall det regnar”. Samtidigt skrämmande med uteblivna skördar och skogsbränder.

Så plötsligt är det Augusti. Luften andas höst, trots att solen skiner och det är varmt. 

IMG_1565.jpg

Jag ser fram emot den här hösten jättemycket. Så många roliga saker som händer. Spännande jobb och härliga event.

Jag börjar med att hänga lite på Formex. Jag tar med mig FRU VINTAGE 11-KAFFE och gästar en inredningsmonter ett par dagar. Återkommer när jag har lite mer detaljer så kanske vi ses där? 

IMG_1588.jpg
IMG_1574.jpg

Jag har även fått roliga förfrågningar från nya återförsäljare för mitt kaffe. Det skall jag också berätta mer om när det är klart;)

IMG_1637.jpg

Dagligen får jag mejl från olika företag med diverse produkter som ”vi gärna skickar till dig, och skulle bli väldigt glada om du ville visa på din vackra Instagram”  Mmm. Om kuddfodral gick att äta....

IMG_1568.jpg

Några spännande resor planeras också minsann. Och ett dygn med nätverkande, tillsammans med kvinnliga entreprenörer och bloggare, på Villa Strömsfors. Det ser jag fram emot VÄLDIGT mycket!

IMG_1484.jpg

Jag såg förresten att @sofiastmokkasin och @babesinboyland drar ihop en till workshop under rubriken ”Hidden places”. Åk om du kan vetja! SÅ otroligt roligt och givande!

IMG_1477.jpg
IMG_1531.jpg

Dessa bilder tog jag på den workshop jag var med på, med dem, i Västerås, tidigare i år. Makalöst roligt!

IMG_1390.jpg

Imorgon skall jag fortsätta att packa kaffe, som jag gjort hela dagen idag. Måste även förbereda lite för en intervju som jag skall medverka i på onsdag. Mer om det också framöver.

Haha. Bara en massa halvsagda nyheter som jag släpper märker jag. Lovar att skriva mer när jag får. 

God natt! (Eller godmorgon...? )