Slå en bearnaise.....

IMG_0956.JPG

”Gå du och blogga eller lägg dig och vila lite. Jag skall slå en bea och förbereda för middagen ikväll” 

Jag tror sannerligen att jag har fostrat världens bästa make;) Ja, för jag tänker att eftersom vi hängt ihop sedan vi var 13 år, så är jag den som haft störst impact på honom.

Nä förresten. Jag är totalt BORTSKÄMD.

Just nu har han semester min favoritman. Innan lunch, medan dotter N och jag låg vid poolen och flämtade, (vem orkar något annat i 30-gradig värme??)  hade han hunnit träna 1 1/2 timme, murat färdigt grunden till mitt kaffehus OCH högtryck-tvättat terassen.

Nu klev han just in i hallen med två stora kassar från affären och utbrister; ”Åh! Jag har så mycket energi idag” Jo tack älskling. Vi märker det.  Själv är jag helt nockad av den underbara värmen. Lite Jetlag på det så känner jag mig inte direkt ”full av energi”. Haha! 

IMG_0947.JPG

Jag har sagt det förr och jag säger det igen; TACK OCH LOV FÖR EN MAN SOM ÄLSKAR ATT LAGA MAT!! Precis i detta nu står han här vid sin älskade snickarbänk/köksö, lyssnar på P1 och hackar grönsaker. Själv halvsitter jag under min änglahimmel och skriver till er. Tänk att det skulle bli en sommar, i SVERIGE, där man söker skydd från värmen. Det har väl aldrig hänt.....

IMG_0953.JPG

Ikväll får vi middagsbesök av vänner från USA, som är i Sverige förr första gången. Det blir en vecka av turistande på hemmaplan. Det skall bli riktigt roligt att få visa vår vackra huvudstad med omnejd.

Vi har funderat på en båttur, med världens äldsta skepp, från Uppsala till Skokloster slott.  Vännerna älskar historia och vacker natur, så det skall inte bli svårt att underhålla dem. En tur till Sigtuna, som ju är Sveriges äldsta stad, så har vi impat på dem för all framtid:) Lyxigt att bo så nära både Stockholm, Uppsala och Sigtuna som har så mycket spännande att visa upp och bjuda på!

IMG_0954.JPG

Idag fick jag förresten en ny leverans av kaffe, så jag får klämma in lite packande mellan turistattraktionerna. Jag är så glad att ha flera trevliga återförsäljare ute i landet nu! Tack för att ni köper och samtidigt är med och förändrar världen tillsammans med mig!

Bilderna i detta inlägg är stylade av Isabelle Olander och plåtade av Lina Eidenberg Adamo.