STRÖMMA FARMLODGE

IMG_1290.JPG

I torsdags var mamma och jag och hälsade på hos Marina på Strömma. Det var egentligen inte öppet, men vi hade fått löfte att kika förbi ändå. Vi var ju så vansinnigt nyfikna på nya gårdsbutiken!

IMG_1292.JPG

Vi såg byggnaden så fort vi klev ur bilen. Jag ville bara springa ditt och slita upp dörren. Som tur är har en fått någonslags uppfostran ändå, så vi började med att leta upp gårdsfrun först.

IMG_1291.JPG

Marina har verkligen skapat en riktig pärla utanför Varberg. Det är så roligt att se hur det utvecklats på de här åren. Jag minns första sommaren, när det endast var kvarnen som var öppen med caféet. Huset på bilden ovan, som idag rymmer en supermysig liten inredningsbutik, var helt öde.

IMG_1280.JPG

Vid nya restaurangen stod portarna vidöppna, så vi började med att kika in ”där man snart kommer kunna äta god och färgglad mat”, som Marina själv beskrev det. 

Visst blir det fint! 

IMG_1279.JPG

Älskar effekten av att samla liknande tavlor, som inte är särskilt attraktiva var och en för sig;) Tillsammans blir det väldigt charmigt! 

IMG_1281.JPG
IMG_1277.JPG

Även väggen med broderade tavlor gillar jag skarpt! 

IMG_1278.JPG

Mamma blev kompis med Marinas 12 år gamla hund. Så mysig. Alltså hunden. Ja, mamman också för all del....

IMG_1288.JPG

När mamman och vovven vilat lite var det dags att kika in denna skönhet. 

IMG_1287.JPG

SÅ fint så vi tappade hakan. Älskar färgkombination med den smutsrosa disken, det gröna högblanka kaklet och den rostiga plåtväggen. Så otroligt snyggt och smakfullt. 

IMG_1285.JPG

Marina hade precis varit och hämtat lådorna med mitt FRU VINTAGE 11-KAFFE, så vi passade på att hjälpa till att packa upp det. Visst passar det som hand i handske in i miljön! Som gjort för Strömma ju. 

IMG_1284.JPG
IMG_1276.JPG
IMG_1282.JPG

Lilla mamsen passade på att sopa lite medan jag plåtade. Älskade mammor.  Så roligt när vi tidigare tittade in i bageriet hos Marina och träffade hennes mamma, som var i full färd med att städa....;)

Vad gjorde vi utan dem?? 

IMG_1283.JPG

Jag var SÅ nyfiken på hur ”min” fototapet från Rebel Walls skulle göra sig i taket på en butik.

Alltså. Man dör ju snyggdöden. 

IMG_1286.JPG

SÅ snyggt! 

IMG_1289.JPG
IMG_1300.JPG

Marina! Tack för att vi fick störa dig i ditt rulltårtsbakande. Du är verkligen en inspiration! Din energi, ditt entreprenörskap och din värme får oss andra att också vilja förverkliga våra drömmar.

Lycka till på lördag och resten av sommaren!