GLAD MIDSOMMAR

IMG_1243.JPG

Mamma och jag började denna midsommarafton 2018 med frukost på Okèns lilla mysiga bakgård.

IMG_1237.JPG
IMG_1239.JPG

Helt ljuvligt i solen. Jag hade precis pratat med maken som bekräftade ösregn därhemma. Illa.

IMG_1242.JPG

Varberg har tack och lov visat sig från sin allra bästa sida, och bjudit på sol heeela dagen. Blåst också såklart. Men framför allt SOL!!!!!!

IMG_1240.JPG

Efter att vi kvistat förbi torget och köpt jordgubbar och bigarråer, av Agneta, som fortfarande är kvar och säljer grönsaker och frukt efter över 30 år, så drog vi ned till Kallis.

Vi tänkte att det var bäst att hänga på låset en sådan här fin dag, men det visade sig att vi skulle ha hela damsidan för oss själva första timmen. Lyx. 

En av gubbarna som satt ute i entrén, bjöd över oss till gubbsidan, när han hörde receptionisten tala om att vi var helt ensamma på damernas. Vi tackade för inbjudan men avböjde....

IMG_1241.JPG

Bästa 11-kaffet! Kaffe och våffla är ett måste vid bad på Kallis.

Vi bastade och solade i nästan tre timmar...... 

IMG_1238.JPG

.....sen blev det räkor och havskräftor på Fiskexporten. En supertrevlig kille (med skägg) fixade till bästa lunchen innan han drog vidare till firande i Lund. TACK för det!

IMG_1236.JPG

I socitetsparken var det traditionsenligt firande kring midsommarstången. Det hela leddes av skäggig (jajamensan, han också) man med stor entusiasm och sång som var s.a.s ”hellre än bra”.

IMG_1235.JPG

Hoppas att du har en fin midsommar där du är!