IMG_0995.JPG

Åh! I natt har Pionerna slagit ut i trädgården. SÅ ljuvliga! Vi fick en efterlängtad störtskur igår. Maken och jag var på grillmys hos vänner där det bara kom några få droppar, trots att det inte alls är särskilt långt hemifrån. Hemma hade det dock VRÄKT ned en hel havtimma. SÅ skönt! Och bra för allt som växer.

IMG_0996.JPG

Var ju bara tvungen att plocka in ett par kvistar till 11-kaffet. Fortfarande risig, ont i halsen och förkyld, så det blir jobb från sängen idag.  Skönt när man lika gärna kan mejla och fakturera därifrån. Lyxen med att vara sin egen.

IMG_0994.JPG

Började morgonen med att kika in hos några av de bloggar jag läser. Blev kvar en bra stund hos Sofia och hennes magiska bilder och inlägg. Alltså älsk.  

IMG_0992.JPG

Blev lite avundsfrisk på bilderna från eventet på Hotell Diplomat, med Elsa Billgren, som jag också var bjuden till men inte kunde gå på. Attans att man missade denna magiska frukostbricka......

IMG_0997.JPG

......och att få träffa alla trevliga ”kollegor”. Inte minst Elsa, som har så fina och roliga event. Nästa gång! Här kan du förresten läsa mer från Sofias inlägg om eventet. 

IMG_1002.JPG

Krickelin är även hon så makalöst inspirerande. Inte minst så gillar jag att hon är så orädd och kastar sig in i saker som hon inte provat innan. Som hennes fantastiska växthus och trädgård. En kan ju tro att hon pluggat odling och vet precis hur man gör. Men inte. Hon bara provar sig fram.  

IMG_1001.JPG

Älskar den lite ostrukturerade känslan. Byttor och lådor här och var. Det inspirerar mig att själv våga. Ja, för som det verkar så gräver vi för golvet i vårt, typ veckan efter Midsommar.  Då skall tegelgolvet ned. Har fortfarande inte riktigt bestämt hur själva växthuset skall se ut, men det lutar åt att vi beställer glaset av vår lokala glasmästare och att maken bygger resten själv. Dyrt att köpa ett färdigt har vi sett....

Nu skall jag försöka hitta koncentrationen för att sätta mig och skriva en låååång....typ presentation.... Åh. Vi har något SÅ spännande på gång maken och jag. Jag vet. Supertåkigt när folk slänger ur sig sånt där. När man säger A men inte B. Men jag kan inte låta bli att pysa ut lite. SÅ jobbigt ju, när man inte kan berätta. När detta går igenom. Ojojoj. Det kommer att förändra våra liv. På alla sätt.

Japp. Det var bara det jag ville säga om det. Dvs ingenting;) Sorry. Men jag lovar att ni blir de första att få veta. 

Ha nu en alldeles underbar start på första veckan i Juni. Tänk. Sommaren har bara börjat!