IMG_1642.JPG

Här kommer jag tillbringa min lördag. I sällskap med Stina the little Queen. 

Jag vaknade med superont i halsen (igen) och måste bli pigg till imorgon! Både svärmor, som jag träffar varje dag eftersom hon och svärfar bor på vår gård, och lille A har varit förkylda, så inte så konstigt att jag blivit smittad.....

Vår lilla Stina har varit hängig ngra dagar och slickat sig febrilt i rumpan (sorry;) så igår åkte våra döttrar med henne till veterinären. Det visade sig att hon hade sprucken analsäck (sorry;) som behövde spolas och rengöras.

Så nu ligger hon här med sin tratt och undrar vad som hände.

IMG_1641.JPG

Piggar upp mig själv med några kvistar från trädgården. Första dagen på evigheter som jag inte rusar ut i solen det första jag gör. Alltså. Jag tror att jag redan njutit av fler frukostar ute i solen under Maj i år, än jag gjorde på hela förra sommaren. SÅ makalöst underbart! Men idag är jag allt annat än sugen på värmen.

Trodde väl aldrig att jag skulle önska regn redan i början på Juni, men det vore sannerligen underbart med ett riktigt ösregn nu. 

IMG_1639.JPG

På övervåningen slipas det väggar just nu. Maken jobbar vidare med renoveringen av vårt sovrum. Det blir alltid mer än man tänkt från början, när man börjar riva i gamla hus, men nu börjar vi äntligen närma oss att tapetsera. Det kommer jag göra i ett samarbete, så det skall ni få följa. Återkommer....

Under tiden har jag flyttat ned några av kuddarna från sovrummet, till soffan nere i vardagsrummet. Det visade ju sig att den gamla vackra broderade kudden tog upp färgerna i soffan. Vilket är snyggast tkr du? Några kuddar med färg...... 

IMG_1640.JPG

........ eller endast kuddar i olika grå skalor......? 

Svåra och viktiga frågor så här en Juni-lördag. Nu skall jag fylla på kaffekoppen och börja plöja igenom inredningstidningarna som jag köpte när jag skjutsade dotter N till pendeln imorse. Hon skulle jobba med brorsan Noah på ett event på Söder idag. Och trängas med alla maraton-löpare och publik.  Skönare att ligga hemma i soffan om du frågar mig. Svalt och skönt när man bor i ett hus från 1700-talet med tjocka timmerväggar.

Hoppas att du har en fin lördag i solen!