A Priori-en änglahimmel över sängen

Detta är ett samarbete med REBEL WALLS.

IMG_1051.JPG

Som jag har längtat efter att få flytta in i vårt "nya" sovrum! Och att få visa er resultatet.

När vi renoverade och byggde ut badrummet på övervåningen för ett tag sedan, så blev det en domino-effekt att vi behövde fixa till även sovrummet, eftersom vi flyttat på dörrar och väggar.

Valet stod mellan att lappa ihop och måla i samma mörkgrå nyans som förut. Eller passa på att göra något helt annat.

Jag är lite trött på allt grått, så det kändes kul med lite mer färg och därför började jag googla runt i tapet-djungeln. SÅ mycket vackert och härligt det finns. Nästan FÖR mycket. Hur skall man kunna välja liksom....

IMG_2154.JPG

Efter kontakt med fantastiska och proffsiga Hanna på REBEL WALLS så bestämde vi oss för en av deras coola fototapeter. 

IMG_4533.jpg

Tada! Valet föll på tapeten A PRIORI. Så självklart ju! Vem vill inte somna under en änglahimmel liksom?Och vakna till änglaspel......

IMG_2153.JPG
IMG_2151.JPG
IMG_4381.jpg

Det var lite trixigt att få till hörnen i ett hus från 1700-talet, som är allt annat än rakt. Men fototapeten från REBEL WALLS var, enligt maken, lätt att jobba med. På knappt 40 minuter hade han fått alla änglarna på plats.

IMG_4542.jpg

Visst blev det snyggt!?

IMG_4547_1.jpg

Vi gjorde så att vi tapetserade först och valde vägg och golvfärg efter det. Det var enklare att se helheten och de verkliga färgerna när tapeten satt på plats. Som ni ser finns det ju många härliga färger att plocka upp i fototapeten från REBEL WALLS. 

Jag tänker att beroende på vilken kulör man väljer, så ger det karaktär till resten av rummet. Att det därför även gör det lätt att ändra stilen när man tröttnar,  genom att måla om väggar och golv. Änglarna vill man nog aldrig göra sig av med;)

Vi valde två olika grön/blå/grå nyanser, som jag skall berätta för er om i ett eget inlägg.

Nu skall vi bara hitta den perfekt kristallkronan till taket. Vi behöver även bestämma om vi skall behålla plåtskåpen vi haft som sängbord hittills. Eller sälja dem och hitta på något helt annat. Nåja. Världsliga och roliga "bekymmer".

IMG_2114.JPG

Tack REBEL WALLS för den coola änglakören till vårt sovrum. Här kommer vi somna gott ikväll, när vi sparkat av oss tyllkjol och klackar från måndagsdansen. Typ.