HIDDEN PLACES WORKSHOP part 2

Vackra Vallbygård. Så glad att jag fick komma och hälsa på hos dig!

IMG_1688.jpg
IMG_1721.jpg
IMG_1709.jpg

Här verkar alla trivas gott. Det gjorde sannerligen vi som var deltagare, på Hidden places Workshop, också må jag säga.

Vi började med en mysig frukost tillsammans. Därifrån har jag dock inte en enda bild. Det säger lite om hur fullt upp vi hade med att hälsa och presentera oss för varandra. 20 helt fantastiska tjejer hade anmält sig och det var ett härligt sorl från start. Många glada tillrop i stil med; "Nämen ÅH är det du som är..... Dig har jag ju följt jättelänge! Vad kul att få ett ansikte på dig!"

IMG_1127_1.jpg

Efter god yoghurt med granola, och massor med kaffe, tog vi en kort promenad upp till den gamla vackra Herrgården där vi skulle tillbringa dagen.

Sofia, Nathalie och Matilda höll en kort introduktion........

IMG_1173_1.jpg

.....och sedan visade Sofia runt oss i lokalerna och presenterade all vacker rekvisita. 

Sicken stjärna hon är alltså. På SÅ många sätt. En kreatör och inspiratör av rang, ojojoj vilken energi hon sprider, men framför allt en så fin och underbar människa.

IMG_1151_1.jpg

Bjussig, inkluderande och sprudlande glad. Så många skratt hon bjöd oss på redan vid frukosten, när hon berättade om sin minst sagt dramatiska hotellnatt.

Ett extra tack till dig Sofia. För den varma person du är.

Matilda och Nathalie, er ser jag fram emot att få lära känna lite mer framöver <3

IMG_1214.jpg
IMG_1419.jpg
IMG_1670.jpg

Övervåningen ville vaktmästaren först inte visa när "workshop-gänget" var på besök för att reka lokalerna. “Nej där uppe finns inget att visa, där kan ni inte vara”TACK Å LOV att tjejerna stod på sig. SÅ vackert.

IMG_1321.jpg
IMG_1366.jpg
IMG_1424.jpg
IMG_1180.jpg

Efter en rundvandring, bland all fantastisk rekvisita, blev vi indelade i grupper. På fyra olika platser samtidigt drog vi sedan igång. 

Det blev en total explosion av kreativitet, men flera av oss blev nästa lite blockerade av alla vackra intryck. Men snart blev alla varma i kläderna.

IMG_1621.jpg

Det bars runt på saker, piffades och fixades i alla olika miljöer och rum.

IMG_1853.jpg

Det bands kransar.

IMG_1589.jpg
IMG_1967.jpg
IMG_1982.jpg

Och plåtades såklart. Matilda från Babes in Boyland ser rätt nöjd ut med oss. Trots att fler än undertecknad hade långt ifrån hennes kamera-skills. Vilken otroligt begåvad fotograf. 

Ja vilken dag! Jag har SÅ många härliga bilder att visa er framöver. Helt perfekt att utöka bildarkivet något;) Jag är så glad för möjligheten att få delta i detta kreativa flöde igår.

Framför allt är jag tacksam för alla härliga tjejer jag fick tillfället lära känna lite.

IMG_1681.jpg

Som Malin Lindner och Ditte Svanfeldt! SÅ goa. Det visade sig dessutom att vi nästa bor på promenadavstånd (nåja;) från varandra. Vi bestämde att vi skall ses och ta en frukost tillsammans. Snart girls! LOVA.

IMG_2168.jpg

För att inte tala om dessa sköna bönor från Mrs.Mighetto. Vi har också bestämt att ses mer! LÄNGTAR.

IMG_1132.jpg

Fina Emma Sundh var den enda jag träffat tidigare, förutom Sofia. Det kändes så tryggt när hon skrev till mig att hon också skulle komma. Hon är verkligen en tjej som inspirerar mig på många sätt.

Bakom de andra, med blå mössa, tror jag att vi har proffsiga keramikern Paula Lundberg. Sicken lyx att få träffa henne igen. Jag hade ju förresten "träffat" henne en snabbis, i hennes mysiga sommar-cafè utanför Uppsala. Dra dit vetja! Hon öppnar igen i Juni.

IMG_2161.jpg

Jill Windahl och jag bestämde också att vi skall ta en lunch eller fika framöver. Så roligt!

Tyvärr hinner man ju inte hänga med alla en sådan här dag. Särskilt inte när det är så mycket man vill hinna "uträtta". 

Ni hann dock spilla över med er kreativitet och glädje allihop.

TACK för en superhärlig dag!