HIDDEN PLACES WORKSHOP

Idag var det så äntligen dax för stora dagen D. Tidigt gick bilen mot Västerås, för en efterlängtad workshop med Sofia at Mokkasin och Babes in boyland. Inte utan att jag var lite nervös. Alltid lite pirrigt att träffa nya människor, inte minst tjejer som man länge följt, och beundrat, på avstånd.

Det skulle snabbt visa sig, såklart, att det var en obefogad "ängslan". Jag insåg istället att jag skulle få hänga en hel dag med världens skönaste gäng.

IMG_1123.jpg

Man vet att man kommit till en alldeles speciellt vacker plats, när det ser ut såhär innan man ens kommit innanför staketet.

Vallby Friluftsmuseum i Västerås, där vi höll till idag, förtjänar sannerligen ett helt eget inlägg framöver. SÅ vackert. 

IMG_1124.jpg

Jag som älskar gamla hus och fasader kunde inte sluta plåta. Och då hade jag inte ens kommit in i den vackra gamla, "öde",herrgården där workshopen skulle hålla till. Nedan följer en liten sneak peak på all den sagolika rekvisita som stod till vårt förfogande hela dagen.

IMG_1782_1.jpg
IMG_1169.jpg
IMG_1160.jpg
IMG_1796.jpg
IMG_1159.jpg
IMG_1337.jpg
IMG_1317.jpg

Ja. Ni fattar. Vi blev helt vimmelkantiga. Av lycka. Och av kreativ kortslutning. Och då har jag bara visat en milli-bråkdel. 

Imorgon blir det ett längre inlägg. Och sedan kommer det ett till. och ett till. Och ett till.

Som sagt. Det gick inte att sluta plåta. Egentligen hade vi behövt en vecka. Minst.

Samtidigt så räckte det med några minuter för att inse, att det här skulle bli en unik och  minnesvärd dag med fantastiska möten.