MORGON STUND....

.....har det där berömda guldet i mund.

Att kunna ta det lugnt på morgonen, och äta frukost i sin egen takt, det njuter jag så makalöst mycket av. Det är sannerligen en av de största vinsterna med att vara egen företagare.

Det funkar såklart inte alla morgnar, ibland är det möten och annat som är på bestämda tider. Men så lång det bara går bokar jag inget före klockan 10.

IMG_0059.jpg

Då har jag hunnit dricka kaffe och äta min frukost i lugn och ro. Jag börjar gärna med ett glas Citron-och Ingefära-Te med honung.

Det tar jag ofta lite på stående fot medan äggen kokar och köket börjar fyllas med kaffedoften. Alltså. Finns det något bättre än doften av kaffe på morgonen. Nix.

 Sen hämtar jag visdom och kraft för dagen, genom att läsa lite ur "världens mest lästa bok";) och efter det kollar jag mejlen och Instagram. SEN är jag redo för vad som helst.

IMG_0053.jpg

M börjar alltid sin dag med en 1/2 tim promenad. Själv gör jag det hellre senare. Då har vår lilla tax "Stina the little Queen" vaknat till också. Hon VÄGRAR nämligen gå ut tidigt på morgonen. M har försökt många gånger, men hon sätter sig bara på rumpan och vägrar röra sig ur fläcken. Dessa envisa och älskade taxar.  Får hon bestämma vill hon inte ta morgon-pinkningen före 10, så det passar perfekt.

IMG_0045.jpg

Nu räknar jag veckorna tills vi kan dricka vårt morgonkaffe ute i solen. Den bästa tiden på året. 

Jag önskar dig en riktigt fin dag!