Lördag och torgdag i Varberg.

IMG_1954.JPG

Började morgonen med hotellfrukost på Varbergs Stadshotell. Bästa som finns!

IMG_1943.JPG

Käre maken drog iväg på jobb till Göteborg direkt efter frukosten. Själv hade jag ett par timmar att slå ihjäl så jag tog en sväng ”på stan”. Rätt så lugnt får man säga.

IMG_1942.JPG
IMG_1941.JPG
IMG_1937.JPG

Härligt att det råkade vara lördag och torgdag. Stadshotellet ligger precis vid torget, så det räckte med ett par steg så var jag där. SÅ mycket vackra blommor. På onsdag, då det också är torgdag, skall jag köpa några buntar Dahlior innan vi åker hem. 

IMG_1938.JPG
IMG_1935.JPG

Så charmigt med skyltarna. Enkelt och bra liksom.

IMG_1936.JPG
IMG_1939.JPG

Jag köpte världens finaste små fårskinn- tofflor och vantar till lille A. Handgjorda på ett litet familjeföretag i Borås fick jag veta, av torghandlare som stått och sålt i nästan 25 år. Otroligt.

IMG_1944.JPG

10.30 möttes Miranda och jag upp utanför FGL Store nere vid Bruket. Jag hade som tur var hunnit packa upp det mesta för min lilla ”Pop Up”redan igår, så det var bara att sätta på kaffet och invänta alla besökare.

IMG_1949.JPG

Kl 11 slog vi upp dörrarna, och vilken ROLIG dag det blev! Den kräver sitt eget inlägg minsann. Så kika in imorgon igen vetja!