Fru Vintage på FGL Store

IMG_1944.JPG

SÅ otroligt glad för dagen hos FGL Store igår! TACK till alla er följare som faktiskt kom och sa hej, drack lite kaffe med mig, men framför allt köpte FRU VINTAGE 11-KAFFE! Tillsammans förändrar vi världen genom att dricka finkaffe! Hur bra liksom?? 

IMG_1959.JPG

Klockan 10.30 möttes vi upp utanför butiken, Miranda och jag. Alltså. Sicken tjej hon är! SÅ mysig och go, och vacker som en dag med sin fina babymage! Det jag gillar lite extra med henne är hennes hjärta för människor, och vilja att göra något bra och viktigt via sina kanaler. Role Model helt enkelt.

IMG_1950.JPG
IMG_1934.JPG

Jag gillar verkligen hur Kristin och Miranda öppnar upp sin butik för andra entreprenörer. Att de ger möjligheten för ”small brands” att visa upp sig i deras vackra miljö. SÅ bra! Jag tror stenhårt på att tillsammans kan vi göra mer, och att vi vinner så mycket på att lyfta dem omkring oss, att hjälpa varandra framåt. Love it!

IMG_1952.JPG
IMG_1949.JPG
IMG_1947.JPG

Jag hade behövt ha med mig en fotograf igår (kom hem från LA Noah Agemo) Jag hann ju inte alls tänka på att ta mingelbilder när jag hade fullt upp med att krama alla er som sett på min, och FGL:s Instagram, om mitt gästspel hos dem.

Glad att iaf Kalle och mamma Hanna, aka @rydmanshem, hamnade på bild. (Lite oense om hur en mössa bör sitta;)  

IMG_1946.JPG

Visst passar mitt kaffe bra i köket på FGL!  

Imorgon skall jag tillbaka på ett ”event” med Kristin & Miranda. De har bjudit in ett gäng härliga entreprenör-girls som jag ser fram emot att hänga med hela eftermiddagen och kvällen!  Älsk på måndags-längt ändå.....