Världens barn och Fru Vintage 11-kaffe

IMG_0003.JPG

Just nu pågår den årliga kampanjen för Världens barn. Det har ingen undgått hoppas jag. 

Jag hoppas att det inte heller undgått någon att man kan dricka gott kaffe och samtidigt göra skillnad för människor som lever i svår fattigdom.

När du köper Fru Vintage 11-kaffe så bidrar du till olika projekt på Läkarmissionen, en av de hjälporganisationer som tar del av insamlingen kring Världens barn.

Här kan du läsa mer om Läkarmissionen som jag själv har väldigt stort förtroende för.  Under drygt 4 år var jag anställd hos dem, bl.a. för att jobba med koncepten kring deras second hand-butiker, så jag vet att de är seriösa och att hjälpen verkligen kommer fram.

FullSizeRender.jpg

Idag har jag betalt in överskottet för sommarens kaffeförsäljning, till ett av Läkarmissionens många fantastiska projekt. Det blev över 6 andelar i en skola i Etiopien, för barn som lever i extrem fattigdom. SÅ bra!! TACK alla ni som köper FRU VINTAGE 11-KAFFE! Tillsammans gör vi skillnad på riktigt!

FullSizeRender.jpg

Om knappt 3 veckor skall jag dessutom få åka och besöka denna skola, Gurara Freedom School, på plats!!!! Jag är SÅ taggad!!! Den 22 Oktober reser en fotograf (min son Noah ) Caroline från LM och jag till Addis Abeba. Bla skall vi få träffa eldsjälen och rektorn, Admassu Kerie, som själv levt som gatubarn. Det skall bli SÅ spännande att få se, med egna ögon, att dina och mina pengar faktiskt räddar liv. Extra kul eftersom Etiopien är ett av de länder som bönorna till FRU VINTAGE 11-KAFFE kommer ifrån! Du hänger väld med här på bloggen och på Instagram framöver!?

IMG_1870.JPG

På fredag går Världens barn galan 2018 av stapeln och jag kommer att sitta klistrad. Jag älskar att vi alla kan vara med och bidra på ett så enkelt sätt. Ditt och mitt bidrag, stort som smått, är bara ett klick bort och gör stor skillnad. Du kan ex Swicha en slant till 9019506 och märka med BARN så är du med i årets Världens Barn-kampanj.

Det bästa du kan göra är dock att bli månadsgivare tex på Läkarmissionen. Kampanjerna är såklart bra men att bli månadsgivare ger organisationerna en trygghet i att kunna hjälpa på lång sikt. Fattigdom och utsatthet är inget vi löser under en gala-kväll. Det behövs långsiktiga insatser. 

Själv är jag månadsgivare på Läkarmissionen och det kan du också bli genom att gå in här. 100 kronor liksom. Det kan det väl vara värt för att rädda Världens (dvs VÅRA) Barn.