Greasy Spoon och veckans vintagefynd!

IMG_7553.JPG
IMG_7551.JPG

Började dagen med ett par kontorstimmar i sängen. Älskar möjligheten att smyga ner och hämta kaffebrickan och sedan sitta kvar i sängen efter frukost, och jobba av mejl och annat.

Sen drog jag till Greacy Spoon för lite brunch med dotter N. Inte ett dugg nyttigt, men väldigt GOTT med Bluberry Pancake och Pistage-mascarpone!

IMG_7555.JPG

Dessutom världens finaste handfat på toaletten. Det hade jag gärna haft här hemma.

Passade på att fixa lite grejer sedan, medan N var på möte. Bla köpte jag fingervantar och nya trosor till en insamling till tjejerna som går på Malmskillnadsgatan.

FullSizeRender.jpg

Jag ser så fram emot ”Walk for Freedom” (kolla in min Instagram för mer info) på lördag. Kl 13 ses vi i Humlegården för en tyst manifestation för alla människors rätt till frihet. Kom och häng med på årets viktigaste promenad vetja! Här kan du gå in och anmäla dig och läsa vart du kan hitta WFF om du inte bor i Stockholm.

IMG_7561.JPG

Slank in på Röda Korset och köpte finaste plåtbrickan med målade Ekollon. Riktigt gammal tror jag minsann. Sent 1800-tal trodde hon i kassan. Den kommer passa perfekt som frukostbricka och till att bära kaffekoppar på, ut till kaffehuset. 

IMG_7559.JPG

I veckan fyndade jag även superfina vintagehyllor på Love and Hope second hand i Märsta. De passade verkligen perfekt i studion/kontoret. Äntligen fick jag lite ordning på kaffepåsar, stämplar och silkespapper.

IMG_7562.JPG

Jag hade tänkt köpa gamla Ivarhyllor på SH och måla om dem. Men nu slapp jag det. Dessa var så fina i original.

IMG_7558.JPG
IMG_7557.JPG

Veckan hitills har även inneburit att Stina the little Queen blivit ”ryckt”. Visst blev hon fin.