IMG_7599.JPG

Vilken fantastisk dag! Strålande sol och krispig höstkyla. Man måste ju älska färgerna såhär års. SÅ vackert och njutbart!

IMG_7550.JPG

Njutbara är även våra pyttesmå äpplen i trädgården. Vi har 3 olika sorter och den här är helt klart godast i smaken. Söta som små godisar. Den större sorten gjorde jag just en paj av. Igen. Jag får liksom inte nog av äppelpaj och vispgrädde. Tur att det är den sockerfria varianten, med Dadlar och Mandelmjöl. Den måste ju rent av vara supernyttig......

IMG_7596.JPG

Annars går mina tankar mest till min resa med Läkarmissionen på måndag. Jag är väldigt förväntansfull, och otroligt hedrad, att få göra det här uppdraget tillsammans med dem.

Samtidigt känns det nervöst. Jag vet ju lite av vad vi skall se och det är inga lätta ”saker” . Men känslan av att göra något vettigt via min plattform tar över. Jag är så TACKSAM till er alla som hänger på Fru Vintage tillsammans med mig! Ni är så otroligt viktiga och jag är så glad för era kommentarer och hejarop. Tillsammans kan vi göra stor skillnad!

IMG_7597.JPG

I veckan har vi tillsammans bidragit med 5 andelar i ett projekt för att befria unga flickor från slaveri i Etiopien! Här kan du se vårt gåvobrevis från Läkarmissionen. Heja oss!

Det känns extra spännande att vi bla skall besöka just detta projekt nästa vecka. 

IMG_7598.JPG

Imorgon däremot, hoppas jag att vi ses på Walk For Freedom i Humlegården i Stockholm. Eller i Göteborg, Örebro och Jönköping. Du kan läsa mer om promenaden i mitt bildflöde på Instagram. På 400 platser, runt om i världen, kommer denna promenad gå av stapeln samtidigt. Allt för att tillsammans stå upp för alla människors rätt till frihet!