det livs-viktiga 11-kaffet

Det är så roligt med alla er som hänger på min, ständigt pågående, utmaning på Instagram under taggen #fruvintage11kaffe Om du också vill vara med och bli delad inför 35.500 följare; lägg upp en färsk fikabild, tagga med nyss nämnda tagg och skriv att du deltar i @fruvintage utmaning. Jag delar era bilder lite nu och då, vilket är superkul!

Dels är det roligt, såklart, att se alla fina och mysiga bilder som ni lägger upp.....

IMG_5794.JPG

.....men för mig handlar det egentligen mer om själva fenomenet. Att ta en liten "rast" i vardagen.  Dricka en kopp kaffe (eller Te för all del:) och småprata lite med dem man har i sin närhet. Kanske läsa några rader i en bok eller tidning,  Ta en pausa helt enkelt. Oavsett om det handlar om att göra ett brejk på jobbet, sätta sig ned några minuter när barnen sover eller vad man nu lever för liv.

SÅ; mer 11-kaffe åt folket!