Året som gick del 2

Sommaren 2017 försvann i ett nafs, så som somrar ofta gör.

IMG_4784.jpg

Plantorna jag köpt växte och frodades, mycket pga av svärmors omsorg om dem....

IMG_4614.jpg

Vi höll oss på hemmaplan hela sommaren, ville inte missa tid med nyfödde lille A. 

IMG_4606.jpg

Det blev lite små utflykter bara. Skönt med oplanerad tid där man tar dagarna som de kommer. #klyschigtmensant

IMG_5492.jpg

I slutet på Augusti drog vi dock iväg några dagar maken och jag. Tillbaka till vårt älskade Italien.

SÅ viktigt att få till den där egna tiden med varandra. Där man kan prata ostört och mysa med varandra. Det har vi verkligen varit noga med under alla år, även då barnen var små. Då blev det inga utlandsresor direkt, mer en hotellnatt utan barn i närheten av hemmet. Jag tänker att tid med sin partner är bland det viktigaste att planera in i almanackan, oavsett vilken säsong i livet man befinner sig i. En livslång relation är ett heltidsjobb som är värt allt "slit". Det kan jag skriva under på efter 27 år som gifta;) 

IMG_0483.jpg

Vi bodde, åter igen, på fantastiska Villa La Madonna, (som vi hoppas att vi får möjlighet att besöka även i år), i Piemontedalen, och gjorde utflykter till Rivieran där ifrån. Magiskt vackert att köra med bil utmed Medelhavet. 

IMG_5554.jpg

Vi stannade bla till i den lilla charmiga staden i Pietra Ligure, där jag var med min familj för måååååånga år sedan.

Jag var typ 14 år och höll på att längta ihjäl mig efter pojkvännen M (som idag är min man:). Mina föräldrar försökte hålla isär oss, eftersom de tyckte att M hade dåligt inflytande på deras dotter;) Jag minns att min storasyster och jag, i hemlighet, letade upp en telefon-kiosk så att jag kunde ringa M.

Det var en speciell känsla att få komma tillbaka till samma plats tillsammans med M, över 30 år senare....

IMG_6851_1.jpg

När vi kom hem ifrån Italien började arbetet på allvar. Framför allt med att få allt på plats kring mitt nya projekt "Fru Vintage 11-kaffe". Det har varit en jätterolig process, inte minst eftersom min son Noah jobbat tillsammans med mig.

Han har bla ritat min logga för hand, gjort min nya hemsida och hjälpt mig, genom sin proffsiga kreativitet, på olika sätt. SÅ kul att få jobba tillsammmans!

IMG_5884.JPG

Vi är båda överens om att slutprodukten blev VÄLDIGT bra! Precis som vi ville att det skulle se ut. Vad tycker du?

Snart kommer du kunna köpa Fru Vintage 11-kaffe i min webb-butik igen. Jag kommer även att ha en release i Stockholm inom en snar framtid. Så håll utkik!

IMG_6857.jpg

Många av våra jobb-timmar tillbringade vi på Snickarbacken. Perfekta stället att sitta på, tycker fler än vi. Många samtal kring uppfällda datorer där....

IMG_7078_1.jpg

Jag var ju föresten på Snickarbacken vid fler tillfällen än vid min och sonens jobb-dejter. Bla när fantastiska Ida Magntorn hade release av sin nya bok. Tillsammans med konstnären Karin Wiberg hade hon utställning och trevligt mingel på nämnda cafe´. Fint att få vara med. Och att få köpa hennes vackra bok!

IMG_7054.jpg
IMG_5793.JPG

Under hösten plåtade vi kaffe-bilder till höger och vänster, Noah och jag......

IMG_6767.jpg

....... jag sydde även onödigt snygga löpare som sålde slut i ett nafs.....

IMG_8305.jpg
IMG_7000.jpg

I mitten på hösten gjorde mamma, mina tre systrar och jag en weekend-utflykt till vårt älskade Varberg. Här har vi tidigare bott, i över 10 år av våra liv, men framför allt tillbringat VARENDA  sommar, hela tiden, alltid, i stugan på Södra Näs.

IMG_6936.jpg

Vi passade såklart på att ta en fika på fantastiska Strömma.....

IMG_6962.jpg

......och att kika in hos Miranda och Kristin i deras nya butik For Good Luck. SÅ makalöst snyggt! Och så roligt att få träffa tjejer, man följt länge på bloggar och Instagram, IRL.

Här ser vi lilla mamsen shoppa blå linne-rock av Miranda. En jättegullig tjej som jag hoppas att jag stöter på fler gånger. Då gärna tillsammans med fina Kristin som inte var på plats denna gång.

IMG_6955.jpg

Som sagt; makalöst snyggt var det vart man än vände sig  i FGL Store.

IMG_7104.jpg

Fler härliga möten IRL skulle det bli under hösten och vintern. Här hos fina Ann på Ancher Design.

Hon ställde till med mysig blogg-träff i sin egen "Hermans lada" i Dalum, utanför Ulricehamn. Superroligt att äntligen få lära känna henne lite mer och dessutom få göra det i min gamla födelsestad Ulricehamn. Vissa människor man möter känns det som att man redan känt länge. Så var det med Ann.

IMG_7096.jpg
IMG_7109.jpg

Det blev en väldigt lyckad kväll, där jag även fick förmånen att träffa bla Hanna Wendelbo, Lotta Lundeberg (Drömma) Cissela C, Annika Lööf och många fler. Möten som verkligen gav mersmak!

IMG_6076.jpg

Vi reste en hel del, inser jag nu när jag tittar tillbaka. I September drog vi till New York för att fira N som fyllt 20. Här är hon (och jag vid kameran som du ser) i butiken till en av hennes favoritdesigners- Rick Owens.

IMG_6085.jpg

En supercool butik. Här syns även maken, på väg ner för betongtrappan.

IMG_6073.jpg
IMG_6204.jpg
IMG_6263.jpg

Det blev några riktigt lyckade dagar i denna älskade stad. Sol och ca 20 grader- perfekt väder för att strosa runt i mysiga SOHO, där vi bodde på Soho Grand. Mycket fika blev det.....

IMG_6226.jpg
IMG_6095.jpg

Alltså. Denna fantastiska stad NY. Dotter N blev precis så "såld" som vi redan var, och som vi visste att hon också skulle bli.

IMG_6090.jpg
IMG_8218.jpg
IMG_8710.jpg

Sista delen av 2017 blev det mkt jobb med kaffet. I December lanserade vi en Limited Edition av Fru Vintage 11-kaffe, som gick att köpa i min webb-butik fr.o.m den 11 December kl 11. Kaffet sålde slut på två dagar.... SÅ roligt! Mer om det framöver som sagt.

Nu har det gått 2 dagar på det nya året och det känns så spännande med 2018. Så mycket jag drömmer om (inte minst att träffa många fler härliga människor IRL)och ser fram emot. Det tar vi ett separat inlägg.....