Gamla bilder på mitt kök

Just inkommen från bastun, och årets kanske sista dopp i poolen. Svinkallt och superskönt. Det får ni dock inga bilder på.......

35ee3e00005c71e0f855ef6c4fdd2dcf.jpg

Jag har gått igenom gamla bilder idag och hittade dessa på vårt kök, som publicerades i Hus&Hem (tror jag det var) för några år sedan. Så roligt att se hur vårt hus förändrats. Den här väggen ovan finns inte kvar. Inte heller grovingångens som låg bakom.

78956bd1f30e0bbe8f64f2787509f5b3.jpg

Köket är ju verkligen hjärtat i ett hem. Jag ÄLSKAR kök. Jag sitter 100 % hellre runt köksbordet och umgås, än i soffan i vardagsrummet. Man kommer närmare varandra på något sätt. Här hemma har vi dock delade meningar om den saken. Dotter N och maken skulle gärna sitta i soffan och äta alla mål om de fick. Men det får de inte;)

Vår dubbla kyl och frys från Smeg har vi också flyttat, då väggen som den var inbyggd i är riven. Köket är dubbelt så stort som då, så det har blivit endel förändringar. Roligt att kunna se tillbaka och minnas genom fina bilder.

ebbaea6ab0b7b312b604b31ad6df8715.jpg

De senaste åren är jag på ständig "jakt" efter de perfekta köksstolarna. Jag vill kunna sitta bekvämt. Helst i flera timmar. Samtidigt som stolarna måste passa in i övriga stilen i köket såklart. Som ju de udda pinnstolarna, blandat med Thonet-stolarna, som vi har nu, gör. Men i ärlighetens namn. De är inte lika sköna som de är snygga. Tyvärr. Så därför är det något som jag alltid har ögonen öppna för. Stolar.

märsta-084.jpg

Den här bilden blev en av mina mest gillade spå Instagram, det år som reportaget, som gjordes av Johanna Flyckt Gashi och Lina Östling, kom ut. Jag älskar våra gröna pardörrar. De sitter kvar på samma ställe, men tapeten bakom är övermålad. 

märsta-054.jpg

Kaminen har vi såklart också kvar, även om den är flyttad lite. Bland det bästa som finns såhär års, är att tända en brasa när man kommer ner på morgonen. Frukost vid brasan är svårslaget.