PAR-KICK-OFF PÅ VILLA STRÖMSFORS

”Ibland ser jag äldre par som håller hand när de är ute och promenerar eller sitter och håller om varandra. Då brukar jag alltid tänka att dessa personer förmodligen är änkor eller änklingar som funnit varandra på äldre dagar och som nu är nyförälskade. För så där håller väl inte par som varit tillsammans länge på? Jag tvivlar inte på att det går att tycka om en person hela livet och kanske stå ut med vederbörande tills döden skiljer oss åt.

Men kan verkligen förälskelse eller passionerad kärlek, som får oss att ständigt vilja ha kroppskontakt, bestå hela livet?”

Detta skriver forskaren Emma Frans i en artikel i Svenska Dagbladet.

Studier, Bla från Harvard Univeritetet, visar att fler människor längtar efter att leva i en livslång relation, än antal människor som söker ”one Night stands” eller kortare förbindelser.

Och vi är helt säkra på att det går! Men det kräver sitt jobb såklart. Inget som sköter sig självt.

Vi har dock, efter 40 år som par, märkt att det är SÅ värt ”slitet”. Att få åldras tillsammans och fortsätta ge barnen en trygg och fast plats, även när de växt upp och blivit vuxna. Att få ta emot barnbarn och se familjen växa, det är värt ALLT!

Hur gör man då!? Hur får man sin relation att inte bara ”överleva” småbarnsår med eviga blöjbyten, magsjuka och växande tvättberg, utan faktiskt fortsätta leva i ett passionerat förhållande!?

Vi är inga proffs, och har såklart inte svar på alla frågor, men vi vill gärna dela med oss av våra nycklar. Dessutom tror vi att vi alla har erfarenheter att bidra med för att lyckas!

Därför har vi bjudit in till vår allra första par kick Off på Villa Strömsfors, sista helgen i denna månad.

9 par kommer att mysa runt i Villan en hel helg, äta god mat lagad av mästerkockarna Katja och Patrick Palmdahl och samtidigt investera tid i våra relationer.

Helgen blev snabbt fullbokad! Dock har ett av paren tvingats avboka pga av att man fått operationstid för sitt barn på kort varsel.

SÅ, trumvirvel, nu har vi plats för ett par till!! Vi startar fredag 29/9 och avslutar söndag 1/10.

Mejla mig på marlene@fruvintage.com för pris och mer info. SKYNDA SKYNDA!!