TVÅDELAD LINNEDRESS

Jag älskar tiden som är nu, eftersom vädret är perfekt för mitt kaffehus! Under sommaren, nåja kanske inte årets, så blir det ofta för varmt att sitta där inne. I slutet på augusti, samt september och början på oktober är det däremot jätteskönt. Här tar Mackan och jag ofta vårt morgonkaffe såhär års, här spelade jag in podd igår och här sitter jag gärna och jobbar, eller ligger och läser. Min lilla oas och hjärteplats.

Förra veckan hängde jag på Formex ett par dagar. SÅ kul! Jag fick möjligheten att signera min bok i Mimous monter. Eller ja, egentligen var det ju ett café som byggde på deras fina produkter. Anna Starrèn, en helt magisk kreatör och stylist, hade fått ett uppdrag av Formex, att bygga upp ett trevligt café. Anna i sin tur involverade Cafè Mandeltårtan och Mimou, vilket (såklart) blev succé!

På torsdagen och fredagen var jag där med min bok, TACK till alla nya återförsäljare av boken, och jag är så glad för alla fina möten med ER! Så många som kom fram och berättade att ni lyssnar på och uppskattar podden. Det gör mig så otroligt glad! På måndag börjar en ny säsong och jag släpper höstens första 11-kaffe med Fru Vintage

Häromdagen så ställde jag frågan på Instagram om vilken kulör ni gillar bäst på min linnedress, kaffefärgad (ekologiskt linne färgat i kaffe) eller svart. Det visade sig att de flesta klickade på svart, med kommentaren att boken syns bäst mot svart. Så kanske var det inte att ni gillade den kulören på dressen bäst….?

Jag har fått väldigt många frågor om dressen sedan dess och vart den finns att köpa. Här kommer svar på de vanligaste frågorna;

*Många tror att det är en klänning, men i själva verket är det en tvådelad dress. En blus med vid puff-ärm och omlottknytning, samt en volangkjol som också knyts omlott.

*Designen är framtagen av mig och min kusin Jennie som är skräddare. Samma år som vår mormor Ingrid skulle ha fyllt 100 år om hon levt, tog vi fram denna dress till hennes ära. Mormor Ingrid var nämligen modedirektris och jag tror att hon hade älskat dressen. Inte minst att två av hennes barnbarn designat och tillverkat den. Jennie driver State of Weaver och du hittar henne på Instagram. Hon har sin ateljé på Öfvre Fabriken i Tollered utanför Alingsås och det är hon som sytt upp dressen. Här kan du läsa mer.

*Vart kan man köpa dressen? Vi har sålt den tidigare i min webb-shop och jag tittar på möjligheterna att göra det igen. Bara vissa detaljer som behöver lösa sig först…. Så håll ögonen öppna!

Idag och imorgon är det sista chansen att klicka hem min bok “Att följa sitt hjärta” till mitt lanseringspris på 395 kr. Fr.o.m fredag så kommer boken kosta 495 kr, både i min webbshop och hos mina återförsäljare. Här hittar du boken!

Önskar dig en fortsatt fin vecka och blir extra glad om du lämnar ett litet spår genom att klicka på hjärtat. TACK för att du tittar in här!