Boråstapeterhuset hos what decorates my day

IMG_8776.jpeg

Jamen lyllos mig som åt middag precis här igår. I fina Emmas vackra glasveranda. DRÖMHEM. Huset, som är byggt i början på 1900-talet, var precis lika vackert IRL, som det sett ut på bilderna. Emmas IG-konto heter @whatdecoratesmyday Så in och följ om du int redan gör det…..

IMG_8762.jpeg

Det finns trevliga event och så finns det myskväll hemma hos Emma. Den här kvällen var arrangerad av Boråstapeter, för att lyfta deras nya tapetkollektion. Det kändes dock mer som en tjejkväll (och Hannes såklart) med bästa vännerna. På ett bra sätt. Well. Hitills har mina tjejkompisar och jag inte lyckats få till en tre-rättermiddag tillagad av en proffskock, som dessutom deltagit i Kockarnas Kamp.

IMG_8769.jpeg
IMG_8766.jpeg

Emma Shields mat var verkligen himelsk. Kommer på riktigt försöka hyra in henne, om jag har något liknande event framöver. SÅ supergott!! Måste hitta på något…..

IMG_8749.jpeg

Fotograf för kvällen var proffsiga Alice J

Här har hon lyckats föreviga mig när jag tog typ kvällens enda bild;) När jag insåg att Alice var där för att plåta så lade jag ned min kamera i väskan direkt. Just denna kväll kändes det skönt att slippa stressa med kameran och hänga lite med alla andra gäster istället.

IMG_8747.jpeg

Kramas med Emily Slotte tex.

IMG_8761.jpeg

Vi var ju som sagt inbjudna för att få se alla vackra tapeter, som Boråstapeter klätt hela Emmas fantastiska lägenhet med. Så makalöst fint! Det såg verkligen ut som om de suttit där i hundra år, Som hand i handske liksom.

IMG_8759.jpeg
IMG_8758.jpeg
IMG_8768.jpeg

Sådana här kvällar är ju extra trevliga eftersom det ger en möjlighet att få hänga lite med fina kollegor. Som Hannes tex. Energi-spridaren nr ett, alltid redo med kameran…..

IMG_8774.jpeg
IMG_8773.jpeg

Satt mitt emot dessa två gullisar, Emelie och Michaela, de pratar inte om tapeter…….;)

IMG_8771.jpeg
IMG_8770.jpeg

TACK bästa Emma och Boråstapter, här Karin Bo Wiklander som är PR-chef, för en helt fantastisk kväll!

IMG_8760.jpeg

Nu planeras det för fullt för fler blommande rum hemma på Bromsta gård…..